SKINULI GA GOLOG, ISCEPALI MU PARE I ODVALILI GA OD BATINA: Zločin o kojem priča ceo Šid!
Foto: Ilustracija, Dragan Kadić

incident u šidu!

SKINULI GA GOLOG, ISCEPALI MU PARE I ODVALILI GA OD BATINA: Zločin o kojem priča ceo Šid!

- Maltretirali su me oko sat vremena, a Nebojša me je tukao rukama i nogama po celom telu
Objavljeno:

Pripadnici šidske policije uhapsili su lokalne narko dilere Nebojšu O. (22) i Momčila Č. (20) iz sela Gibarac nadomak Šida zbog otmice i maltretiranja Bruna D. (30) iz Sremske Mitrovice.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako saznaje "Blic", drama je počela nakon što su dileri od Bruna tražili da im vrati dug od 9.000 dinara koje ovaj nije imao.

OVO SU MILICA, VLADICA I ALEKSANDAR Oni su mrtvi, a njihov život u Srbiji vredi 2 godine u zatvoru! I meni se plače zbog toga!

Dileri su Bruna presreli u Šidu u nedelju oko 19 časova, prisilili ga da uđe u njihov automobil i odvezli ga na obližnje izletište Lipovača.

- Maltretirali su me oko sat vremena, a Nebojša me je tukao rukama i nogama po celom telu. Rekao sam im da ćemo se dogovoriti kako da izmirimo dug, ali su oni nastavili da mi prete. Imao sam kod sebe 200 ili 300 dinara, a Nebojša ih je uzeo i pocepao, pa rekao da im sad dugujem mnogo više – ispričao je Bruno policiji.

Nebojša i Momčilo su na kraju skinuli Bruna golog, odeću mu bacili pored puta, a uzeli su mu samo mobilni telefon kao jedinu vrednost koju je imao kod sebe.

Kaže da su svi vinovnici ovog incidenta i od ranije poznati policiji.

Nebojša O. i Momčilo Č. poznati su narko dileri koji u Šidu rade "na sitno", a Bruno D. je narkoman koji nikada nije pravio neke veće probleme.

Prilikom hapšenja Nebojša O. je fizički napao policajce i uputio im niz uvreda tako da će protiv njega, pored optužbi za razbojništvo i otmicu, biti pokrenut i postupak zbog napada na službeno lice.

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šidu, napadačima je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.