PRETUČEN SIN SRPSKOG BIZNISMENA: Tukli ga bokserima, isekli mu lice! (FOTO)
Foto: Mitrovica info

STRAVIČNO!

PRETUČEN SIN SRPSKOG BIZNISMENA: Tukli ga bokserima, isekli mu lice! (FOTO)

Slučaj od prošlog vikenda, kada je grupa od šest – sedam momaka krvnički pretukla osamnaestogodišnjeg mladića U. S., inače učenika četvrtog razreda mitrovačke gimnazije, i dalje se prepričava u gradu
Objavljeno:

Mladić, koji je inače sin poznatog mitrovačkog biznismena Ćire Sunića, nekadašnjeg vlasnika nekoliko diskoteka, splava “Baron” kao i lokalnog radija “Delfin”, kako se saznaje stradao je – zbog devojke.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, ono što razlikuje ovaj slučaj od bezbroj drugih sličnih dvoboja, upravo je ostrašćenost koju su, tom prilikom, pokazali momci iz grupe nasilnika. Naime, oni su mladića tukli tzv. bokserima, a i nožem mu je rasečen obraz.

U pisanoj izjavi, povređeni mladić je samo kratko opisao svoje trenutno stanje:

“Nažalost glava me i dalje boli na mestima gde sam zadobio udarce bokserom, a obraz, koji je posečen nožem, me strahovito peče.”

Vidno uzbuđen, otac pretučenog mladića, u vezi ovog slučaja, kaže:

foto: Mitrovica info

"Uroš je momak koji završava mitrovačku gimnaziju i dečko koji ne bi mrava zgazio. Od prvog razreda osnovne škole pa sve do sad je odličan đak. Sprema se za upis na fakultet. Počeo je da izlazi tek ovog leta. Sad je u teškoj depresiji, pored fizičkih povreda. Njegova mati i ja vaspitavali smo ga da od grubosti i kriminala nema nista. Da bude častan i pošten čovek i jedino je to put ka uspehu. Mislim da jedan takav mladić nije ovo zaslužio, a naročito sad kad je u godinama kad treba da veruje u državu i policiju.

Takođe, otac povređenog mladića je apelovao da se nasilju više stane na put jer deca treba da budu sigurna u svom gradu, a ne da imaju strah od agresivnih pojedinaca i grupa. Inače, građani listom osuđuju ovo nasilje, a kako saznajemo preko društvenih mreža, ova grupa nasilnika je od ranije poznata po izgredima. Pored svega, nakon ovog incidenta, takođe su pretukli još jednog 18-godišnjaka koji je prijavio povrede, ali nažalost nismo uspeli da dođemo do saznanja ko je u pitanju.

U zvaničnom saopštenju lokalne Policijske uprave, povodom ovih slučajeva, navodi se:

“U noći između petka i subote, iz službe hitne pomoći prijavljeno je Dežurnoj službi Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici da su dva 18-godišnjaka zadobila telesne povrede.

Utvrđeno je da su mladići napadnuti od strane više osoba u Ulici Šećer sokak, u razmaku od 15 minuta. Mladići su zadobili lake telesne povrede, koje su konstatovali dežurni lekari u sremskomitrovačkom Medicinskom centru. Postupajući policijski službenici su identifikovali jednu punoletnu i više maloletnih osoba za koje postoje osnovi sumnje da su učestvovali u napadima. Protiv punoletne osobe biće podneta krivična prijava za krivično delo laka telesna povreda, nadležnom tužilaštvu.

U toku je rad na utvrđivanju činjenica koje se odnose na maloletne osobe osumnjičene za napade na oštećene, nakon čega će, višem javnom tužiocu za maloletnike u Sremskoj Mitrovici biti dostavljen Izveštaj na odluku.”

(Espreso.co.rs / Mitrovica info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.