DESPOT JE KRIV ZA POGIBIJU TROJE MLADIH U NS: Stigla je i presuda za UDES pred kojim je zanemela Srbija! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Public

kriv za nesreću

DESPOT JE KRIV ZA POGIBIJU TROJE MLADIH U NS: Stigla je i presuda za UDES pred kojim je zanemela Srbija! (VIDEO) (FOTO)

Despot Vranić (23) iz Novog Sada, proglašen krivim za saobraćajnu nesreću pre dve godine kod „Merkatora“ u Novom Sadu u kojoj je nastradalo troje 20-godišnjaka
Objavljeno: 14:31h

Despot Vranić (23) iz Novog Sada, proglašen krivim za saobraćajnu nesreću pre dve godine kod „Merkatora“ u Novom Sadu u kojoj je nastradalo troje 20-godišnjaka, u zatvoru će provesti šest godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tako je odlučio Apelacioni sud u Novom Sadu usvajajući žalbu Vranićevog branioca. Kazna je preinačena sa sedam, na godinu manje. U kaznu mu se uračunava vreme provedeno u pritvoru, kao i vreme koje je sa nanogicom, odnosno uz elektronski nadzor proveo u kući.

foto: Public

Na prvom suđenju, Vranić je bio osuđen na osam godina, ali je ta presuda bila ukinuta i naloženo je da se suđenje ponovi. Vraniću je aprila 2016. godine na ponovnom suđenju bila izrečena kazna od sedam godina zatvora.

Ceneći žalbu Vranićevog branioca u pogledu odluke o krivičnoj sankciji, veće Apelacionog suda je, kako se navodi u saopštenju, našlo da prvostepeni sud nije u dovoljnoj meri cenio intenzitet doprinosa saobraćajnoj nezgodi vozača „golfa“, koji je u rasrksnicu ušao na crveno svetlo i time u značajnoj meri doprineo da dođe do saobraćajne nesreće.

foto: Public

Podsećamo, u saobraćajnoj nesreći 8. juna 2014. godine, kod „Merkatora“, poginuli je troje dvadesetogodišnjaka Vladica Matović, Milica Ležimirac i Aleksandar Marić, vraćajući se sa proslave obeležavanja mature.

foto: Public

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.