Mišković širi posao: Vlasnik Delte hoće hotele u Albaniji i Hrvatskoj!
Foto: Nemanja Pančić

ambiciozan!

Mišković širi posao: Vlasnik Delte hoće hotele u Albaniji i Hrvatskoj!

Miroslav Mišković planira kupovinu hotela po Hrvatskoj i Sloveniji..
Objavljeno:

Miškovićeva "Delta" ima ambiciju da postane lider u regionu u hotelijerstvu, pa su tako u ozbiljnim pregovorima oko ulaganja u ovu oblast u pomenute dve zemlje, saznaje Blic.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ukoliko se pregovori uspešno završe, Mišković bi već naredne godine u svoje poslovno carstvo mogao da uvrsti bar dva hotela visoke kategorije u Albaniji i Hrvatskoj. Lokacije za objekte se ne otkrivaju, jer pregovori još traju. Ako se oni uspešno završe, "Delta" bi u svom vlasništvu imala šest hotela u četiri države regiona. Kao što je poznato, ova kompanija gradi u Ljubljani "Interkontinental", a u Beogradu ima "Kraun Plazu" i od pre nekoliko dana "Holidej in". Uskoro, trebalo bi da počne i izgradnja "Interkontinentala".

MINISTAR FINANSIJA OCENIO: Srbi ne znaju gde da ulože 2.000 EUR viška!

Izvor "Blica" iz "Delte" kaže da je širenje biznisa na zemlje regiona jedan od prioriteta.

- Reč je pre svega o ulaganju u turizam, odnosno hotelijerstvo. Uz hotel u Ljubljani, koji bi trebalo da se završi u proleće 2017. godine, prioritet su izgradnje beogradskog "Interkontinentala" i ulaganje u hotelijerstvo u Hrvatskoj i Albaniji. U Hrvatskoj je u igri nekoliko lokacija i u toku su dogovori sa lokalnim vlastima, a što se tiče Albanije, tu se razmatra mogućnost partnerskog ulaganja sa poznatom lokalnom kompanijom - kaže izvor iz "Delte".

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.