Delta real estate kupila hotel Holiday Inn i BelExpo centar!
Foto: Nemanja Pančić

Širenje kompanije

Delta real estate kupila hotel Holiday Inn i BelExpo centar!

"Iako Holidej in ima dobre poslovne rezultate, naša namera je da maksimalno unapredimo poslovanje i pružimo gostima još bolju uslugu", izjavio je potpredsednik Delta holdinga
Objavljeno: 15:58h

Kompanija Delta ril estejt u sastavu Delta holdinga saopštila je da je postala vlasnik hotela Holiday Inn i Belexpo centra u Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je saopšteno iz te kompanije, kupovinom hotela Holiday Inn i Belexpo centra, Delta nastavlja da širi svoje poslovanje u Srbiji u strateškim biznisima, poljoprivredi i razvoju nekretnina. Takođe, učvršćuje saradnju sa InterContinental Hotels Group koja se sada odvija kroz tri brenda ove hotelske grupacije.

Holidej in je hotel sa četiri zvezdice, ima 140 soba i sedam sala za sastanke. Belekspo centar je multifunkcionalni prostor, povezan sa hotelom, koji se prostire na 2.500 kvadrata.

"Iako Holidej in ima dobre poslovne rezultate, naša namera je da maksimalno unapredimo poslovanje i pružimo gostima još bolju uslugu", izjavio je potpredsednik Delta holdinga i generalni direktor hotela Kraun plaza Živorad Vasić. On je naveo da Belekspo centar ima veliki neiskorišćen potencijal u organizaciji događaja, "što se savršeno uklapa u strategiju Delta ril estejta da u Beogradu razvija kongresni turizam, u kome posao nije sezonski, već traje tokom cele godine".

foto: Promo

Delta je sada vlasnik hotela Holiday Inn i Crowne Plaza u Beogradu i budućeg hotela InterContinental Ljubljana, čije je otvaranje planirano za proleće 2017. godine. Delta je spremna da započne izgradnju hotela InterContinental Beograd za šta postoji već urađen plan i lokacija. InterContinental je najveća hotelska grupacija na svetu u čijem je sastavu više od 5.000 hotela koji rade u 100 zemalja, kroz 12 hotelskih brendova, navedeno je u saopštenju Delta holdinga.

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.