Počinje 16. Ekonomski samit u Beogradu: Govoriće Dačić, Mihajlović, Devenport...
Foto: FoNet

bolja saradnja sa eu

Počinje 16. Ekonomski samit u Beogradu: Govoriće Dačić, Mihajlović, Devenport...

Na dvodnevnom samitu, koji u Beogradu organizuje TGI Group International, govoriće se i o globalnom pomeranju centara moći i njegovom uticaju na region
Objavljeno: 09:32h

Veliki broj domaćih i međunarodnih ekonomskih stručnjaka, privrednika, diplomata i članova Vlade Srbije će na 16. Ekonomskom samitu Srbije, koji počinje danas, pokušati da daju odgovor na pitanje kako restartovati privredu i trasirati put u Evropsku uniju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na dvodnevnom samitu, koji u Beogradu organizuje TGI Group International, govoriće se i o globalnom pomeranju centara moći i njegovom uticaju na region, jačanju regionalne saradnje kao jednog od ključnih faktora napretka celog regiona, o tome kakva je privreda potrebna Srbiji u svetu koji je u stalnim promenama.

Nedelja je, a u Alfa Plamu svi rade, svi nasmejani... (FOTO)

foto: FoNet

Teme diskusije biće i zdravstvo, rad i državna uprava, pitanja energetske sigurnosti i efikasnosti, razvoja poljoprivrede i agroindustrije, ali i potenacijal preduzetništva u Srbiji.

Kako je najavio organizator, na konferenciji će učestvovati ministri Ivica Dačić, Zorana Mihajlović, Dušan Vujović, Ana Brnabić i Jadranka Joksimović, kao i izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvid Mekalister, šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport, direktor EBRD za Srbiju Danijel Berg, ambasadori Rusije, Francuske, Nemačke, Austrije.

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.