Nedelja je, a u Alfa Plamu svi rade, svi nasmejani... (FOTO)
Foto: Fonet Slobodan Miljević

premijer obilazi preduzetnike

Nedelja je, a u Alfa Plamu svi rade, svi nasmejani... (FOTO)

Premijer je rekao da je tokom obilaska fabrike primetio da su radnici srećni i nasmejani, uprkos tome što rade nedeljom
Objavljeno: 16:26h

Kompanija ‚‚Alfa plam" je jedan od najvećih proizvođača grejnih tela u Evropi.

Vlasnik Alfa plama Miroljub Aleksić kaže da ta firma sa Vladom Srbije već radi novi pogon od 8. 000 kvadrata u Surdulici, koji će biti izgrađen u roku od šest meseci, a koji će uposliti 215 radnika.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Danas je premijer Srbije Aleksandar Vučić obišao tu fabriku i rekao - Kad bismo imali više uspešnih porodičnih kompanija, Srbiji ne bi bilo kraja... Država će da pomogne onoliko koliko može.

On je rekao da ta firma stalno uvećava svoje kapacitete na skroman i mudar način, i da država želi da pomogne kako bi mogli da i dalje šire posao i prošire ponudu.

foto: Fonet Slobodan Miljević

Premijer je rekao da mu je vlasnik fabrike Miroljub Aleksić zahvalio zbog toga što vlada razvija dobre odnose sa Albanijom, ističući da se nada da će toj kompaniji porasti prodaja u toj zemlji i da će zapošljavati još više radnika. - Meni je Aleksić za jednu stvar zahvalio, nisu ni pare ni ne znam kakva podrška, već to što razvijamo dobre odnose sa Albanijom i okruženjem - naglasio je Vučić.

foto: Fonet Slobodan Miljević

Vučić kaže i da je razgovarao sa radnicima, koji su, ocenjuje, veoma srećni i ne prave problem što rade i nedeljom. - Danas je nedelja, niko nije ružnu reč rekao, niko nije kukao, plate su gotovo dvostruko veće od minimalnih, a radnici zadovoljni, rade, ne pitaju da li je subota ili nedelja, imaju posao, svi su nasmejani - rekao je Vučić.

foto: Fonet Slobodan Miljević
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.