Sastanak Vučića i direktorke Telenora: Uložićemo u digitalizaciju srpskog društva!
Foto: Zorana Jevtić

Poseta premijera

Sastanak Vučića i direktorke Telenora: Uložićemo u digitalizaciju srpskog društva!

Radnom sastanku premijera Vučića i direktorke Telenora prisustvovali su i ambasador Norveške Arne Sanes Bjornstad i ministri Rasim Ljajić i Ana Brnabić
Objavljeno:

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Telenor povodom deset godina uspešnog poslovanja te kompanije u Srbiji, koja, kako mu je prenela generalna direktorka kompanije Ingeborg Ofshus, namerava još da investira, posebno u digitalizaciju društva.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"„Vlada Srbije je uložila značajne napore u unapređenje uslova poslovanja i investicione klime u Srbiji. Neophodno je da nastavimo da radimo u pravcu stvaranja ravnopravnih uslova za sve igrače na tržištu i zajedno pronađemo rešenja koja će stimulisati dalje investicije", rekla je Ofshus na radnom sastanku s premijerom Srbije.

Radnom sastanku premijera Vučića i direktorke Telenora prisustvovali su i ambasador Norveške Arne Sanes Bjornstad i ministri Rasim Ljajić i Ana Brnabić.

Na sastanku je bilo reči o zajedničkim inicijativama i pitanjima iz obasti telekomunikacija koja se odnose na regulaciju i razvoj tržišta, kao i dalju digitalizaciju društva.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.