Južnije ipak nije tužnije: U Nišu nudili kvadrat lokala za 2.600, a prodali za 9.500 evra!
Foto: Shutterstock

Puni se gradska kasa

Južnije ipak nije tužnije: U Nišu nudili kvadrat lokala za 2.600, a prodali za 9.500 evra!

lokali ukupne površine 160 kvadratnih ​​​​​​​metara, u Obrenovićevoj ulici, prodati su na licitaciji po cenama koje su mnogo više od prvobitno ponuđenih
Objavljeno: 08:44h

Prodajom tri lokala u centru grada budžet grada Niša biće uvećan za milion i po evra, potvrdio je na sednici gradskog Veća zamenik gradonačelnika Miloš Banđur.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Po njegovim rečima lokali ukupne površine 160 kvadratnih metara, u Obrenovićevoj ulici, prodati su na licitaciji po cenama koje su mnogo više od prvobitno ponuđenih.

"Početna cena na licitaciji bila je 2.600 evra po kvadratnom metru, a na kraju se stiglo do prosečne cene od 9.500 evra", rekao je Banđur. On je istakao da će kupci uplatiti izlicitirane iznose pošto Skupština grada Niša potvrdi prodaju. "Odmah potom ta sredstva moći će da budu korišćena zato što su poslednjim rebalansom predviđena kao prihod grada", izjavio je Banđur. Po podacima Gradskog veća, lokal u prizemlju zgrade u Obrenovićevoj ulici 36 prodat je na licitaciji beogradskoj firmi "Eksport-import" za 450.000 evra, lokal u Obrenovićevoj 1 izlicitirala je zlatara "Stanimirović" iz Niša za 670.000 evra, a poslovni prostor u Obrenovićevoj 19 su za 451.000 evra zajedno izlicitirale konfekcijska radnja "Roso" i komisiona radnja "Dansi" iz Leskovca.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.