Gde se kupuju najluksuzniji stanovi u Srbiji i ko plaća 3.500 evra za kvadrat?
Foto: Profimedia

ko ima, taj i preliva

Gde se kupuju najluksuzniji stanovi u Srbiji i ko plaća 3.500 evra za kvadrat?

Luksuzniju kvadrati na dobrim lokacijama i tri puta su skuplji od standardnih cena u prestonici, pa dosežu i iznad 3.500 evra i što je najzanimljivije prvi nađu kupce
Objavljeno:

Tržište nekretnina ponovo "oživelo", a interesantno je da su najskuplji kvadrati i najtraženiji. Prosečna cena kvadrata u elitnim zonama ide i do 3.500 evra.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Luksuzniju kvadrati na dobrim lokacijama i tri puta su skuplji od standardnih cena u prestonici, pa dosežu i iznad 3.500 evra i što je najzanimljivije prvi nađu kupce, pišu "Večernje novosti".

Oni koji imaju novca i dalje ne žale para za ulaganje u nekretnine. Kupci ovih stanova su uglavnom sportisti, estradne zvezde, direktori kompanija i lekari. Traže stanove u zgradama manje spratnosti sa najmodernijom kvalitetnom opremom, lepim terasama i bar dve garaže. U jednom kompleksu koji je još u izgradnji, u širem centru prestonice već su prodati svi stanovi, po ceni od 2.500 evra. Kaća Lazarević, direktorka agencije "Kaća Lazarević nekretnine" kaže da sunajskuplji stanovi sagrađeni u samom centru Beograda, a najskuplje lokacije su na Starom gradu na potezu od Narodnog pozorišta do Kalemegdana, na Vračaru, naročito oko Hrama, kao i deo Dedinja oko Belog dvora. Na ceni su i elitni deo Senjaka, a nedavno i novosagrađeni Blok A na Novom Beogradu pored "Delta sitija".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.