Vučić obradovao radnike: Vlada diže minimalac na 130 dinara! (FOTO)
Foto: Beta Miloš Miškov

i to je moguće

Vučić obradovao radnike: Vlada diže minimalac na 130 dinara! (FOTO)

Johanes Han, evropski komesar za proširenje, jutros je imao sastanak s premijerom nakon čega je prisustvovao sednici Vlade Srbije
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da je članstvo u EU strateški cilj Srbije, ali istakao je i da će ona uvek znati i umeti da zaštiti svoje nacionalne interese.

Izbegavajte centar BG dana! Ove ulice će biti zatvorene!

- Srbija će se kada je reč o regionu ponašati odgovorno. Strateški cilj je članstvo u EU, i Srbija će znati i umeti da zaštiti svoje nacionalne i državne interese i kada nismo saglasni u svemu sa EU, to ćemo jasno i nedvosmisleno da iskažemo, ali želimo da pripadamo tom tipu društva i da radimo zajedno- rekao je Vučić na zajedničkoj konferenciji sa evropskim komesarom Johanesom Hanom u Beogradu.

Kule smrti: Ovi ukleti soliteri u Srbiji prosto privlače samoubice! (FOTO)

foto: Beta Miloš Miškov

On je rekao da je jutros na sednici vlade, kojoj je prisustvovao Han, bilo reči o pregovaračkim poglavljima, ekomskim merama Srbije i regionalnoj saradnji.

Premijer je istakao i da će Vlada srbije podržati povećanje minimalne cene rada sa 121 dinara na 130 dinara po satu.

foto: Beta Miloš Miškov

Evropski komesar za proširenje Johanes Han izjavio je rekao danas u Beogradu da ni jedna zemlja u regionu ne treba da ometa perspektive druge zemlje da se pridruži EU, jer je budućnost svake zemlje u regionu Evropska unija.

foto: Beta Miloš Miškov
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.