Vučić najsrećnijima deli stan u Beogradu! Kako? Lako?
Foto: Fonet

Čuvajte fiskalne račune

Vučić najsrećnijima deli stan u Beogradu! Kako? Lako?

Premijer Srbije najavio nagradnu igru kao meru protiv sive ekonomije. Spreman bogat nagradni fond. Bonusi i lokalnim samoupravama gde se najviše izdaju isečci
Objavljeno:

Građani će uskoro imati dobar razlog da sakupljaju svoje fiskalne račune. Vlada Srbije odlučila je da se i "srećom" bori protiv sive ekonomije i rešila da pokrene lutriju i nagradi potrošače sa fiskalnim isečcima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio nagradnu igru kao meru protiv sive ekonomije. Spreman bogat nagradni fond. Bonusi i lokalnim samoupravama gde se najviše izdaju isečci.

U kolu su robne nagrade, a kako "Večernje novosti" saznaju, premija bi mogla biti i stan u Beogradu!

I lokalne samouprave će moći da se "igraju". I za njih su spremne vredne nagrade, a u opticaju su internet-parkovi, teretane na otvorenom, dečja igrališta i drugi sadržaji.

Da će ova ideja uskoro zaživeti je na skupu Nordijske poslovne alijanse napomenuo i premijer Aleksandar Vučić. On je, negodujući zbog gradonačelnika Niša, koji se izvinjavao ugostiteljima koje su kaznili poreski inspektori, istakao važnost izdavanja fiskalnih računa.

"Potrebno je da mnogo toga promenimo, između ostalog i naše navike i mentalitet kako se ne bi ponovila situacija iz Niša. Organizovaćemo lutriju i tombolu za fiskalne račune, pa će neko ko ima isečak moći da zaradi", rekao je premijer.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.