VUČIĆ NA OTVORANJU LOGISTIČKOG CENTRA LIDLA U NOVOJ PAZOVI: Ovo je još jedan korak na našem putu ka evropskom standardu
Foto: Beta

uspeh

VUČIĆ NA OTVORANJU LOGISTIČKOG CENTRA LIDLA U NOVOJ PAZOVI: Ovo je još jedan korak na našem putu ka evropskom standardu

Vučić je rekao da mu je posebno drago da je Lidl za samo godinu dana uspeo da završi ovaj velelepni objekat i da uloži 55 miliona evra u Srbiju

Objavljeno: 10:18h

Kompanija Lidl, nemački prehrambeni trgovinski lanac broj jedan u Evropi, stigla je i u Srbiju, otvaranjem logističkog centra u Novoj Pazovi, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Danas pravimo još jedan mali korak na našem dugačkom i zahtevnom putu ka postizanju vrhunskog standarda života. Posebno sam srećan što je Lidl u najkraćem mogućem vremenu, za samo godinu dana uspeo da završi ovaj velelepni objekat. Da uloži 55 miliona evra u Srbiju - rekao je Vučić.

Kako je rekao, Lidl je simbol napretka i govori da se Srbija polako ali sigurno pridružuje velikim državama koje su uspele.

- Posebno me je iznenadila obučenost i srdačnost radnika koji su nas sačekali. Ljudi su prepuni energije i želje da rade. Građani će imati priliku da kupuju kvalitetne i pristupačne proizvode - rekao je Vučić.

Logistički centar kompanije Lidl Srbija je prvi korak i temelj za otvaranje prodavnica u Srbiji, a najavljuje se da će ih do kraja godine biti između 10 i 20.

Svečanosti u Novoj Pazovi prisustvovali su i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović, ambasador Nemače u Srbiji Aksel Ditman i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.

Lidl, prvi savremeni diskontni lanac uopšte u Srbiji, najavio je da će tokom ove godine istovremeno otvoriti između 10 i 20 prodavnica i započeti najveći talas zapošljavanja u Srbiji.

Bonus video:

Vjerica Radeta, Espreso intervju

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.