HAJDEMO U PLANINE: Zaboravite skupe aranžmane, OVO JE NOVI TREND MEĐU MLADIMA ZA NOVOGODIŠNJE LUDILO!
Foto: Profimedia, Dado Đilas, fonet

probajte nešto drugačije

HAJDEMO U PLANINE: Zaboravite skupe aranžmane, OVO JE NOVI TREND MEĐU MLADIMA ZA NOVOGODIŠNJE LUDILO!

Za provod u planinama ne treba mnogo novca!

Objavljeno: 12:58h

Da se ludo provedete na planinama za doček Nove godine ne morate da potrošite bezobrazno mnogo novca, a vaš izbor ne moraju da budu planine "na glasu i ceni" poput Kopaonika, Zlatibora, ili, malo dalje, Jahorine.

Sasvim smo bogati planinama, koje su prijemčivije za džep, a koje nude savršen provod za mlade tokom novogodišnje euforije.

Tako za samo 5.500 dinara možete da dobijete prevoz, tri noćenja uz organizovane žurke i igre bez granica na planini Goč.

Sobe jesu sa 5, 6 ili 7 kreveta, ali ako idete sa celom ekipom društva, to je tek posebna avantura.

Kraljicu planina, Taru, takođe možete obići za skroman aranžman od 60 evra, gde uz tri noćenja, dobijate i obilaske, kao i organizovan novogodišnji program i, podrazumeva se, prevoz.

Tri žurke, spavanje, igre bez granica na Zlataru koštaće vas 7.800 dinara, uz organizovan autobuski prevoz.

Ako se uzme u obzir da je prosečna karta za novogodišnju noć u recimo beogradskim klubovima oko 5.000 dinara, zaključuje se da uz malo više novca novogodišnje praznike možete da pretvorite u pravu planinsku avanturu, zar ne?

Ono što u većini aranžmana ovde fali jeste uračunata hrana, ali ona, ako pametno trošite može za tri dana po osobi izaći oko 30-ak evra.

Ako se na to doda i piće, najjasniji zaključak je da tri dana na srpskim planinama, doduše onim manje popularnim od recimo Kopaonika, može da vas košta oko 120 evra.

Doduše i Kopaonik može biti vaš izbor, ali ovde ćete, u najjeftinijoj varijanti proći sa 50ak evra za smeštaj u zajedničkim sobama (planinske vile - hosteli), ali prevoz i sve druge potrepštine opteretiće novčanik, posebno ako se zna da je Kopaonik jedna od najskupljih srpskih planina, a da ni Zlatibor poslednjih godina puno ne zaostaje.

foto: Dado Đilas

Savet je svakako da što zbog mesta, što zbog popusta i akcijskih ponuda, svoju Novu godinu osmislite i rezervišete na vreme.

Ako rezervošte na vreme, čak i u centru Kopaonika možete prenoćiti za samo 8 evra, kažu ponude.

(Espreso.co.rs / A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.