ODAKLE MI NOVAC? SVIRAM FRULU GO, I TO NA SKAJPU! Srbin dao izjavu banci koja je postala HIT! (FOTO)
Foto: Fonet, Dragan Kadić

i dali mu pare...

ODAKLE MI NOVAC? SVIRAM FRULU GO, I TO NA SKAJPU! Srbin dao izjavu banci koja je postala HIT! (FOTO)

A koliko je ovo pravilo besmisleno pokazuje i to da je banka prihvatila i ovakvu izjavu, i njemu je novac prispeo na račun

Objavljeno:

Kada firma primi neki priliv iz inostranstva, banka vam traži da popuniti izjavu o ovom prihodu.

Obaveštenje o deviznom prilivu je dokument koji vam dostavlja vaša poslovna banka kao informaciju da je primila uplatu na ime vaše firme iz inostranstva. Na njemu će se naći podaci o isplatiocu i iznosu priliva sa oznakom valute.

Ujedno banka vas poziva da popunite određene podatke i dostavite popunjeni obrazac banci pre nego što vam sredstva budu raspoloživa.

Jedan korisnik Tvitera podelio je sa javnošću kako je on doživeo ovo pravilo, pa kada mu je firmi dospeo iznos iz inostranstva, imao je zanimljivu izjavu o ovom prilivu.

foto: Printscreen

- U slobodno vreme sviram frulu, go u sobi, i sve vreme se snimam putem Skajpa. Time širim srpstvo i podstičem druge da goli sviraju frule. Ovo je moj honorar za sviranje frule, a ukoliko želite mogu i vas da naučim da prosvirate frulu - napisao je on u izjavi, a koliko je ovo pravilo besmisleno pokazuje i to da je banka prihvatila i ovakvu izjavu, i njemu je novac prispeo na račun.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.