TU JE, ALI NIJE TU! Još jedan Lidl gotov u Srbiji, ALI SE NE OTVARA!
Foto: Lidl.rs

ETO TI SAD!

TU JE, ALI NIJE TU! Još jedan Lidl gotov u Srbiji, ALI SE NE OTVARA!

Lidl je kupio zemljište u Zrenjaninu još 2012. godine, a prve radove na gradnji objektaas kompanija je otpočela u aprilu 2016. godine

Objavljeno:

Izgradnja objekta Lidla u Zrenjaninu, u neposrednoj blizini glavne autobuske stanice, završena je.

Međutim, nijedan objekat ovog trgovačkog giganta u Srbiji neće biti otvoren pre 2018. godine, prenosi zrenjaninski portal I love Zrenjanin. Prema ranijim navodima predstavništva nemačke trgovačke kompanije u Srbiji, površina izgrađenog objekta iznosi bruto 2.500 kvadrata.

A POST NIŠTA? Vladika Teodosije ispija i promoviše pivo na Beer festu usred Bogorodičinog posta! (VIDEO) Reč je o savremenom diskontu koji se gradi prema Lidlovom najnovijem konceptu za uređenje prodavnica, rekli su ranije u predstavništvu ove kompanije. Lidl je kupio zemljište u Zrenjaninu još 2012. godine, a prve radove na gradnji objektaas kompanija je otpočela u aprilu 2016. godine. Vest o dolasku Lidla, piše portal, zainteresovala je još tada Zrenjanince, budući da je ovaj lanac poznat po diskontnoj prodaji proizvoda i robnim markama. Lidl, kako se navodi, u svom asortimanu nudi domaće i strane proizvode, a kompanija posluje u 30 zemalja.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.