SNS: Ono što je lažov Tadić dogovorio s Fijatom šokiralo bi građane!
Foto: Fonet

odmah izdali saopštenje

SNS: Ono što je lažov Tadić dogovorio s Fijatom šokiralo bi građane!

- Verujemo da bi građani bili šokirani kada bi imali priliku da vide sadržinu ugovora - piše u saopštenju naprednjaka

Objavljeno: 15:18h

Služba za informisanje Srpske napredne stranke izdala je saopštenje za medije na zvaničnom portalu ove stranke.

Tadić: Od Fijata smo dobili više nego što smo dali!

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

- Srpska napredna stranka poziva Vladu Republike Srbije da nanovo ispita da li postoji ikakva zakonska mogućnost da javno objavi ugovor sa „Fijatom“?

- Verujemo da bi građani bili šokirani kada bi imali priliku da vide sadržinu ugovora, odnosno ono šta je Boris Tadić, najgori prevarant, lično dogovorio sa „Fijatom“.

- Tadić, neprevaziđeni lažov, nastavlja u svom maniru da obmanjuje građane Srbije, iako odlično zna da Vlada Republike Srbije ne može da objavi ugovor, zna da je objavljivanje ugovora njegov raskidni uslov, a njegova tajnost, sve ono što je Tadić dogovorio sa italijanskom stranom, obavezujući uslov za postojanje i provođenje ugovora u delo.

Podsetimo, Boris Tadić ranije danas rekao je da smo "od Fijata mnogo više dobili nego što smo platili", a potom naveo da je za tehničko održavanje Zastave od 5. oktobra do privatizacije izdvojeno dve milijarde evra.

On nije želeo da pominje detalje ugovora da ne bi prekršio poslovnu tajnu, koja je, kaže, praksa u automobliskoj industriji, ali je naveo da je ekonomske i druge detalje sa rukovodstvom Fijata dogovorala vlada na čelu sa Mirkom Cvetkovićem.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.