KAKVA PLATA, EVO VAM PO 100 DINARA: Radnici "Goše" u čudu nakon najnovijeg poteza rukovodstva!
Foto: Zorana Jevtić

da li je ovo šala?!

KAKVA PLATA, EVO VAM PO 100 DINARA: Radnici "Goše" u čudu nakon najnovijeg poteza rukovodstva!

"Mesec dana nismo imali nikakva primanja, danas nam je firma uplatila po 100 dinara na žiro račune da nam ne bi blokirali račune"

Objavljeno:

Štrajkački odbor radnika "Goše" sastao se danas sa generalnim direktorom fabrike, na kojem im je rečeno da od potpisanih dogovora nema ništa, izjavio je predsednik tog odbora Milan Vujčić i dodao da je radnicima uplaćeno po 100 dinara.

On je istakao da ništa od novca nije isplaćeno u prethodnih mesec dana.

- Mesec dana nismo imali nikakva primanja, danas nam je firma uplatila po 100 dinara na žiro račune da nam ne bi blokirali račune pošto ništa nije uplaćeno mesec dana. To vam dovoljno dokazuje šta se dešava kod nas u firmi - naveo je Vujčić.

On je rekao da sutra neće izlaziti iz kruga fabrike, jer je u Smederevskoj Palanci 15. juna tradicionalni vašar poljoprivrednih mašina.

- Nećemo da smetamo našim sugrađanima, jer su oni najmanje krivi za to, a ni našim gostima sa strane. U petak ćemo sigurno da radikalizujemo još više pa ćemo da vidimo. Blokiraćemo neki putni pravac ili već nešto slično, sve ćemo da uradimo u saradnji sa našim radnicima - zaključio je Vujčić.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.