Webiz edukacija na Zlatiboru: Zbog čega je važno da vaš biznis postoji i na internetu? (FOTO)
Foto: Promo

POUČNO!

Webiz edukacija na Zlatiboru: Zbog čega je važno da vaš biznis postoji i na internetu? (FOTO)

Vidljivost na internetu danas je preduslov svakog uspešnog biznisa. Ipak, ako ste samo napravili sajt, vrlo je moguće da za vas niko neće čuti sve dok ne počnete da se reklamirate na internetu. Šta bi tačno i na koji način trebalo da uradite kako biste povećali prodaju, izdvojili se od konkurencije i kako bi što više ljudi čulo za vaš biznis, objasniće vam preko 25 stručnjaka digitalnog marketinga na Webiz edukaciji na Zlatiboru

Objavljeno: 18:48h

Webiz edukaciju koja se od 16. do 18. juna održava u renomiranom hotelu Palisad, obeležiće dva programa predavanja, a svaki posetilac moći će da izabere da li će slušati predavanja o trendoviam u digitalnom marketingu ili o toma kako da uz pomoć digitala unapredite svoje poslovanja u oblasti turizma.

  • Našim posetiocima je najvažnije da se sa Webiza vrate sa znanjem i informacijama koje mogu odmah da primene u sopstvenom poslovanju. Mi to znamo, pa smo ove godine okupili predavače koji su iskusni praktičari u oblastima kojima se bave. Većina predavača se godinama uspešno bavi digitalnim marketingom i primenom digitalnog marketinga u turizmu, ali među predavačima su i predstavnici malih, ali veoma uspešnih biznisa koji će ispričati kako je njima pošlo za rukom da unaprede poslovanje uz pomoć interneta - kaže menadžer Webiz projekta.
foto: Promo

Na Webiz edukaciji ćete naučiti kako da sadržajnim marketingom steknete poverenje klijenata, kako da povećate prodaju uz pomoć email marketinga, kako da usavršite direktnu komunikaciju sa kupcima, kako da na pravi način iskoristite moć društvenih mreža Facebook i Instagram.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.