ODMOR U HOTELU ZA CELU PORODICU 130 EVRA: Istražili smo ponude za Vaskrs, evo gde možete najpovoljnije da prođete
Odmor u Srbiji / ilustracija, Foto: beta Emil Vas, beta sava milakov, beta dragan gojić, Printscreen/youtube/Arhiva Snimaka

vaskršnje putovanje

ODMOR U HOTELU ZA CELU PORODICU 130 EVRA: Istražili smo ponude za Vaskrs, evo gde možete najpovoljnije da prođete

Istražili smo ponudu paketa za kratki predah u hotelima na planinama, banjama i drugim atraktivnim destinacijama u Srbiji tokom predstojećih vaskršnjih praznika

Objavljeno:

Lepo vreme i praznici dobitna su kombinacija kada je u pitanju odmor, a upravo taj period godine je pred nama.

Prvi maj pada u sredu, pa su neradni dani sreda i četvrtak, a odmah se nadovezuje i Veliki petak 3. maja, pa se i dani praznovanja produžavaju sve do 7. maja, kada je prvi radni dan.

Ovo je idealna prilika za spajanje vikenda i dobijanje pravog mini odmora. Ko bude u prilici da za 29. i 30. april traži i dobije slobodne dane može odmarati čitavih 10 dana.

Porodica u prirodi
Porodica u prirodifoto: Louis-Paul st-onge Louis / Alamy / Alamy / Profimedia

Prolećna putovanja izuzetno su popularna, a mnogi se opredeljuju za aranžmane u evropskim gradovima.

Podsetimo, o najboljim evropskim destinacijama pisali smo juče.

S druge strane, nemali broj građana opredeliće se za neku od popularnih destinacija u Srbiji, naročito ako putuju sa decom.

Istražili smo ponudu paketa za kratki predah u hotelima na planinama, banjama i drugim atraktivnim destinacijama u zemlji.

Odmor na Zlatiboru

Hotel sa pet zvezdica na Zlatiboru ponudio je Uskršnji paket koji obuhvata tri noćenja za celu porodicu. Cena je 68.000 dinara, a ponuda obuhvata neograničen pristup SPA i wellness centru, poklon vaučer za tretman, tradicionalni vaskršnji ručak itd.

Zlatibor
Zlatiborfoto: RINA

Cena za dve osobe je 66.200 dinara.

Odmor na Staroj planini

Dva noćenja za celu porodicu u hotelu sa četiri zvezdice na Staroj planini košta 35.000 dinara. Ponuda, između ostalog, uključuje relaks masažu, korišćenje wellness i fintes centra itd.

Stara planina
Stara planinafoto: Milan Đorđević

Odmor u Vrnjačkoj Banji

Četiri noćenja u hotelu sa pet zvezdica u ovoj banji košta 45.000 dinara, a usluga je na bazi polupansiona. U cenu je uključeno korišćenje Spa & Wellness centra, fitnes centra itd.

Cena paketa za dve osobe je 38.000 dinara.

Vrnjačka banja
Vrnjačka banjafoto: Printscreen/youtube/Goran Gogin

Odmor na Paliću

Dva noćenja na Paliću, u hotelu sa četiri zvezdice, koštaju 20.000 dinara. U cenu je uključeno korišćenje Wellness & Spa centra.

Odmor na Oplencu

Ko se odluči da sa porodicom mini odmor provede na Oplencu, to zadovoljstvo će ga koštati 16.500 dinara. Cena je za dva noćenja u hotelu sa tri zvezdice.

Paket obuhvata posni meni za Veliki petak, korišćenje sadržaja SPA centra u trajanju od 2 sata, bilazak vinskog podruma „Stari Oplenac“ i degustacija 3 vrste vina. Postoji i mogućnost doplate za svečani Vaskršnji ručak.

Cene smeštaja u banjama

Mnogima su popularne banje prvi izbor za odmor zbog pristupačnih cena. Tako se apartmani u Niškoj Banji, Sokobanji, Prolom Banji mogu naći za 2.900 dinara u proseku.

Prolom Banja

Aktuelna ponuda smeštaja u poznatom hotelu u Prolom Banji kaže da se cene apartmana kreću od 2.300 do 3.500 dinara. U ponudi su i "luks" varijance čija je cena 7.000 dinara pa naviše.

Još pristupačnija opcija je privatni smeštaj, a u jednom kompleksu apartmana u blizini centra noćenje je 1.200 dinara.

Porodični studio se može iznajmiti za 3.500 dinara, na noć.

Prolom banja
Prolom banjafoto: Nenad Blagojević

Novopazarska Banja

Na tri kilometra od Novog Pazara nalazi se Novopazarska Banja. Pozicionirana je između padina Rogozne, planiskih masiva Golije i Kopaonika, kao i Ninaje.

Banja je izuzetno pogodna za rehabilitaciju i poboljšanje zdravstvenih problema, a ukupno ima 14 termalnih izvora.

Ova banja je jedna od najposećenijih u Srbiji jer joj po lečenju mišićnih i neuromišićnih bolesti nema ravne.

Penzioneri u banji
Penzioneri u banjifoto: Arne Trautmann / Panthermedia / Profimedia

Većina posetilaca Novopazarske banje smeštaj iznajmljuje u Novom Pazaru, a ponuda je raznovrsna i što je nabitnije pristupačna.

Cene se kreću od 2.000 dinara, a prosečna cena je oko 3.500 dinara. Na primer, prenoćište u jednom manjem pansionu košta 2.300 dinara. Moderno opremljen apartman možete iznajmiti i za 2.800 dinara.

Sokobanja

Posetiocima Sokobanje na raspolaganju je više vrska smeštaja- od seoskih kuća do luksuznih hotela.

Apartmani u privatnom smeštaju koštaju od 2.300 do 7.800 dinara.

Najpovoljniji apartman za porodicu u periodu Vaskršnjih praznika nudi besplatan WiFi, a gostima su na raspolaganju sezonski bazen na otvorenom, fitnes centar i vrt.

Smeštaj u Sokobanji
Smeštaj u Sokobanjifoto: Printscreen/Booking

Prenoćište u vilama sa bazenom i drugim rekreativnim uslugama kreće se oko 5.800 dinara po smeštajnoj jedinici. Hoteli koštaju oko 11.800 dinara po osobi a u ovaj iznos uključen je i doručak i mogućnost korišćenja fitnes i velnes centra.

Da li idete na vaskršnje putovanje? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

02:51

Svet očaran prirodnim bogatstvima Srbije prikazanim na Expo 2020 u Dubaiju: Ulaganja u banje za procvat naših najlepših regiona

(Espreso/ Pripremila M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.