UPRAVO SU SE OGLASILI IZ PIO FONDA: Usvojene su OVE PROMENE, važno je za sve penzionere
Penzioneri, Foto: Nebojša Mandić

PENZIJA I PENZIONERI

UPRAVO SU SE OGLASILI IZ PIO FONDA: Usvojene su OVE PROMENE, važno je za sve penzionere

Važne informacije za penzionere iz PIO fonda

Objavljeno:

Na današnjoj sednici Upravnog odbora RF PIO usvojeni su Strateški plan RF PIO za period 2024-2026. godine i Program rada Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2024. godinu.

Strateški plan Fonda za period 2024-2026. godine će obezbediti da se daljom modernizacijom podiže kvalitet usluge osiguranicima i korisnicima kroz povećanje ažurnosti i efikasnosti poslovanja, da se približe usluge osiguranicima, korisnicima i javnosti i postigne optimalna ažurnost u radu.

1 / 4 Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

Pored navedenog, Fond će se usmeriti na smanjenje troškova poslovanja i unapređenje poslovanja, primenom savremenih informatičkih rešenja i redizajnom poslovnih procesa.

Na kraju ovoga planskog perioda očekujemo da ćemo usluge pružati brže, unaprediti postojeće i razviti nove e-usluge, integrisati informacioni sistem Fonda s podacima matične evidencije, pojednostaviti mehanizme komunikacije s korisnicima, ojačati ugled Fonda kao društveno odgovorane institucije koja vodi brigu o svojim osiguranicima i korisnicima i kojoj se veruje.

Program rada za 2024. godinu koncipiran je kao pregled aktivnosti koje će doprineti ostvarenju strateških ciljeva Fonda, čijom realizacijom će se postići unapređenje usluga koje Fond PIO pruža osiguranicima, korisnicima i drugim zainteresovanim stranama, stvaranje kvalitetnijih uslova rada zaposlenih i optimizacija poslovnih procesa.

Bonus video:

01:48

ZBOG ČEGA PENZIONERI I DALJE RADE I TO NAJTEŽE POSLOVE?

(Espreso / Penzionisani / Vesna Pejčić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.