NAJNOVIJE OGLAŠAVANJE DIREKTORA PIO FONDA, RELJE OGNJENOVIĆA: Važno za penzionere, tiče se PENZIONERSKE KARTICE
Penzioneri, Foto: Ana Paunković

PENZIONERI

NAJNOVIJE OGLAŠAVANJE DIREKTORA PIO FONDA, RELJE OGNJENOVIĆA: Važno za penzionere, tiče se PENZIONERSKE KARTICE

Do sada se preko milion penzionera prijavilo za Penzionersku karticu

Objavljeno: 11:47h

Direktor PIO fonda, Relja Ognjenović, jutros je govorio o svim benefitima projekta Penzionerska kartica.

- Želeli smo da uspostavimo vezu između države i privatnog sektora, i da ubedimo najjače igrače da podrže penzionersku karticu. Podsetiću vas da su potpisani ugovori sa Er Srbijom, Železnicama Srbije, pokrili smo skoro celo tržište, pokrili smo prodavnice bele tehnike, sportsku opremu. Dakle, generalno smo želeli da obuhvatimo sve, kako ekonomiju, tako i državu, kako bi naši penzioneri imali najveći broj olakšica i živeli bolje - rekao je direktor PIO fonda.

Do sada se preko milion penzionera prijavilo za karticu, više od 800 privrednih subjekata se uključilo u projekat davanjem značajnih poopusta.

1 / 7 Foto: Beta / Dragan Gojić

Neke akcije su stalno u toku, samo treba da se prate putem portala, putem aplikacije Penzionerske kartice, ali i u dnevnoj štampi.

Velika većina penzionera je preuzela kartice, oni kojima to zdravstveno stanje ne dopušta mogu to učiniti preko lica koje opunomoće.

PIO fond
PIO fondfoto: Nebojša Mandić

Takođe i Fond PIO organizuje podelu kartica i „odlazi na noge“ penzionerima, kao što je, podsetio je, juče bilo u Domu starih na Voždovcu gde je Ognjenović obišao korisnike, podelio im Penzionerske kartice i razgovarao sa njima.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / Informer/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.