STAN OD 110 KVADRATA SA BAZENOM MANJE OD 100.000 EVRA: Turčin uporedio cene nekretnina u Alanji i Beogradu! (VIDEO)
Turčin u Srbiji, Foto: Printscreen/TikTok/turcinusrbiji

RAZLIKE NEVEROVATNE

STAN OD 110 KVADRATA SA BAZENOM MANJE OD 100.000 EVRA: Turčin uporedio cene nekretnina u Alanji i Beogradu! (VIDEO)

Neverovatne razlike u cenama nekretnina u Beogradu i Alanji

Objavljeno: 12:02h

Kupovina nekretnine u poslednje vreme postala je mnogima izazov. U nadi da će pronaći nešto pristupačno, mnogi obično dožive ''hladan tuš''. Yunus Emre Doğan je Turčin koji se preselio u Srbiju i na svom TikTok profilu odlučio je da predstavi razliku u cenama stanova na oglasima ovih zemalja, koje su evidentne.

- Recimo, imate 100.000 evra, da li ćete kupiti stan u Turskoj ili u Srbiji? - pita Yunus.

Dok stan u Alanji na odličnoj lokaciji od 110 kvadrata sa bazenom košta 94.000 evra, u Beogradu dvosoban stan duplo manji nego pomenuti košta skoro 99.000 evra.

@turcinusrbiji Pošto sam živeo u Alanji i dobro je poznajem, želeo sam da pokažem primere iz Alanije. Kuća blizu mora ili kuća u Srbiji? Ti odlučuješ. Šta biste želeli da uporedim o Srbiji i Turskoj u sledećem videu? #turcinusrbiji #nekretnine #cena #realestate ♬ Epic Music(863502) - Draganov89

- Na primer, u sklopu ovog stana imate i svoju terasu, teren za tenis, fudbal, otvoren i zatvoren bazen, pa čak i spa centar, tursko kupatilo, svoj hamam, a cena je manja od 98.000 evra. S druge strane, stan na Voždovcu od 67 kvadrata cene 99.500 evra - kaže Doğan.

Takođe, pokušao je da pronađe nešto jeftiniji stan u Alanji, a to je objekat od 50 kvadrata, dok je cena 57.000 evra. Međutim, u Beogradu nešto približno toj cifri nije uspeo da otkrije. Jedino garsonjera od 22 kvadrata u Novom Sadu može da parira ovom turskom, sa svojom vrednošću od 61.800 evra.

Bonus video:

03:30

VISOKE CENE NEKRETNINE MANJE ZAINTERESOVANIH ZA KUPOVINU! Rabrenović za Kurir TV:

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.