STIŽE NOVI PAKET MERA POMOĆI, A EVO KO MOŽE DA SE PRIJAVI: Rok je do 11. marta
Šalter, Foto: Beta / Ljiljana Stupar

POMOĆ

STIŽE NOVI PAKET MERA POMOĆI, A EVO KO MOŽE DA SE PRIJAVI: Rok je do 11. marta

Projekat je finansiran od strane Evropske unije kao vid podrške merama aktivne politike zapošljavanja

Objavljeno:

Nacionalna služba za zapošljavanje uputila je javne pozive za novi paket mera namenjenih dugoročno nezaposlenima, putem kog deli subvencije za samozapošljavanje. Ovaj poziv je otvoren do 11. marta 2024, a ostali javni pozivi trajaće do 31. decembra.

Paket mera sprovodi se u okviru projekta kao pomoć države „Implementacija inovativnih mera aktivnog zapošljavanja i pristupa za povećanje integracije dugoročno nezaposlenih, mladih, žena, osoba sa invaliditetom i teže zapošljivih grupa na tržištu rada” – IPA 2020, koji se sprovode u četiri filijale – Pančevo, Požarevac, Jagodina i Prokuplje, saopštila je NSZ.

NSZ
NSZfoto: Printscree/Google map

Onaj paket mera koji se odnosi na dugoročno nezaposlene sprovodiće se kroz nekoliko javnih poziva: za realizaciju mere obuka na radnom mestu za dugoročno nezaposlene uz subvenciju za zapošljavanje, potom javni poziv za subvenciju zarade za dugoročno nezaposlene sa invaliditetom bez radnog iskustva. Tu je i javni poziv za dodelu subvencije za samozapošljavanje dugoročno nezaposlenih, kao i javni poziv poslodavcima za subvenciju zarade za zapošljavanje dugoročno nezaposlenih.

Projekat je finansiran od strane Evropske unije kao vid podrške merama aktivne politike zapošljavanja.

Bonus video:

01:30

ZA OVAJ POSAO VAM NE TREBA NI SREDNJA ŠKOLA, A PLAĆEN JE ODLIČNO! Suvlasnica kompanije: Prijava je jednostavna, potražnja ogromna

(Espreso / Blic / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.