PAZITE SE INTERNET PREVARA: Beograđanki umesto dva NOVA kompleta poslali OVO!
Opasnosti online kupovine., Foto: Thinkstock

internet prevare

PAZITE SE INTERNET PREVARA: Beograđanki umesto dva NOVA kompleta poslali OVO!

Očekivala je sako i pantalone a dobila je nešto čime može da obriše pod.

Objavljeno:

Internet-prevare su u današnje vreme relativno česta pojava, a da je tako, pokazuje i najnoviji slučaj Beograđanke koja je dobila dve pocepane bluze, a ne dva kompleta koja je platila 5.000 dinara.

- Prevaranti lopovi, naručila sam dva kompleta uzeli su mi 5.000! Poslali su mi dve pocepane bluze - objavila je ona u grupi "CB prevare i pohvale".

Jedan komplet je koštao 2.500 dinara, a sastojao se od pantalona i sakoa od poliestera, stranica je naglasila da su sve slike uživo slikane.

Na njenu objavu su mnogi odgovarali, a jedan od komentara glasi: "Kada ćete skontati da se takve stvari za toliko para ne mogu kupiti? Da se malo razmišlja oni bi ugasili stranicu i ne bi mogli da rade više." Dok se jedna korisnica zahvalila na upozorenju jer je upravo očekivala porudžbinu sa ove stranice, ali je, srećom, tražila da se plati kada paket stigne na adresu te tako može proveriti stanje artikala.

Iako većina danas voli da kupuje preko interneta jer nemaju vremena da obilaze tržne centre i butike, internet-prevare su velika opasnost i trebalo bi biti jako obazriv. Sve je više profila koji se bave prodajom garderobe, ali preporuka je da se kupuje kod registrovanih firmi.

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

(Espreso / Blic / prenela: A.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.