VAŽNA VEST ZA PENZIONERE: Poznat DATUM objavljivanja konačne RANG LISTA za ODLAZAK na BESPLATNU REHABILITACIJU!
Penzioneri / ilustracija, Foto: beta dragan gojić

BESPLATNE BANJE ZA PENZIONERE

VAŽNA VEST ZA PENZIONERE: Poznat DATUM objavljivanja konačne RANG LISTA za ODLAZAK na BESPLATNU REHABILITACIJU!

Prigovori na rang-listu mogu se podneti nadležnoj komisiji u roku od pet radnih dana

Objavljeno:

Кonač­na rang lista na kojoj će biti objavljena imena penzionera koji su ostvarili pravo na besplatnu rehabilitaciju preko PIO fonda biće objavljena 14. mar­ta.

Pravo na oporavak u nekoj od banja Srbije o trošku Fonda PIO u 2024. godini, u trajanju od 10 dana, imaju korisnici starosnih, prevremenih starosnih, invalidskih i porodičnih penzija, koji imaju prebivalište na teritoriji Srbije, čija penzija iznosi do 39.850 dinara, koji nemaju druga lična primanja i koji nisu koristili rehabilitaciju počev od oglasa za 2020. godinu.

Za korisnike koji pored domaće, primaju penziju i iz inostranstva, uslov je da zbir tih penzija iznosi do 39.850 dinara. Prijave na oglas mogle su se podneti od 9. do 25. januara 2024. godine.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Rang-lista korisnika koji ispunjavaju uslove za upućivanje na rehabilitaciju objavljuje se dvadeset četvrtog radnog dana od dana isteka oglasa, odnosno 1. marta 2024. godine.

Prigovori na rang-listu mogu se podneti nadležnoj komisiji u roku od pet radnih dana od dana objavljivanja rang-liste na oglasnoj tabli, tj. od 4. do 8. marta. Кomisija je dužna da u roku od pet dana razmotri podnete prigovore, obavesti podnosioce prigovora i utvrdi konačnu ranglistu korisnika penzija koji su ostvarili pravo na rehabilitaciju.

Bonus video:

05:05

VRNJAČKA BANJA - BUDUĆA STAZA ZDRAVLJA I ZABAVE U SRBIJI: Preobražaj jedne od najtraženijih turističkih atrakcija u EVROPI!

(Espreso/ Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.