7 DANA KRSTARENJA JEFTINIJE NEGO 10 DANA U CRNOJ GORI: Beograđanin obišao RAJ NA ZEMLJI pa se šokirao CENAMA! VIDEO
Iv Beserovac, Foto: Printscreen/Youtube/Iv Beserovac

UVERIO SE

7 DANA KRSTARENJA JEFTINIJE NEGO 10 DANA U CRNOJ GORI: Beograđanin obišao RAJ NA ZEMLJI pa se šokirao CENAMA! VIDEO

Ipak, više od samog broda, Iv je bio oduševljen morem i plažama na Barbadosu, ali i ostalim ostrvima u karipskom arhipelagu

Objavljeno:

Beograđanin i svetski putnik koji je obišao pola sveta, Iv Beserovac, proputovao je uzduž i popreko po meridijanima, a jedna njegova avantura sa Kariba, postala je viralna na društvenim mrežama.

Ovaj put, nakon prehladnog Sibira, Iv se obreo na Barbadosu i to preko kruzera koji ga je koštao, verovali ili ne, tek 350 dolara za sedam dana uživanja. Sam put do tamo, izašao ga je 550 evra, koliko je platio povratnu avio kartu na liniji Beograd - Barbados preko Frankfurta.

Ono što je najzanimljivije jeste činjenica kako se upustio u ovu pustolovinu. Naime, kako je rekao, njegov prijatelj Đura iz Čačka mu je rekao da krstarenje Karibima ispada jeftinije nego letovanje u Crnoj Gori.

Na kruzeru spa centri i bazeni

Tokom boravka na kruzeru i Barbadosu, Iv Beserovac je prikazao tirkizno more, plaže Barbadosa, ali i kuću jedne od najvećih planetarnih zvezda - Rijane, koja na ovom tropskom ostrvu, nekada engleskoj koloniji, ima i svoju ulicu.

Sam obilazak kruzera započeo je iz kabine koja je bila prostrana i kako je rekao, za njega savršena budući da je nameravao najmanje vremena da provodi u njoj. Nakon toga prikazao je raskošni spa deo sa bazenima i đakuzijima, da bi na kraju snimio i obrok koji su služili tokom krstarenja.

Ipak, više od samog broda, Iv je bio oduševljen morem i plažama na Barbadosu, ali i ostalim ostrvima u karipskom arhipelagu.

"Jeftinije je nego u Crnoj Gori"

Ono što ga je najviše oduševilo jeste hrana, ali i gostoprimljivost lokalnog stanovništva.

- Avantura kruzerom je fenomenalno iskustvo, ali ne mogu da kažem da je moj fazon putovanja. Ali kada remiziram, šta sam sve video, doživeo, od prelepih zemalja, odlične hrane i vrhunske usluge - nema mesta za žalbu. Znam šta ćete reči - može se u Crnu Goru za dosta manje para, i ja sam tako išao.

Ali, ako u Crnoj Gori, rezervišemo najobičniji hotel, pritom da odvojimo budžet za prvoklasnu hranu kakvu sam ja imao na brodu, pitam se koliko bi sve to koštalo? Ne zaboravimo da je zabava bila uključena u 350 dolara.. - rekao je Iv na kraju snimka između ostalog.

Bonus video:

02:52

PONOVO STARTUJU BRODSKE TURE

(Espreso / Blic / Stevica Rajčetić / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.