PRODAJE SE KUĆA NA 4 ARI PLACA ZA SAMO 20.000 EVRA: U istom selu se SNIMALA POZNATA SERIJA, evo gde je LOCIRANA
Prodaja nekretnine na selu, Foto: Zorana Jevtić

sve tip top sreĐENO

PRODAJE SE KUĆA NA 4 ARI PLACA ZA SAMO 20.000 EVRA: U istom selu se SNIMALA POZNATA SERIJA, evo gde je LOCIRANA

Na TikToku je objašnjeno da se kuća nalazi u centru ovog sela

Objavljeno:

Kuće na selu postale su popularne još u vreme korone, a ni danas ta popularnost nije manja. Ljudi se sve više odlučuju za nekretnine van grada, jedini problem je što cene nekretnina nikako ne padaju, pa danas teško naći kuću za pristojne pare.

Na društvenoj mreži TikTok osvanula je ponuda za kuću od 20.000 evra u blizini Jagodine. Mnogi su se šokirali cenom ove nekretnine. Kuća se nalazi u selu Bagrdan na nekoliko minuta vožnje od Jagodine, a u blizini je reka Morava, a ono što ovom mestu dodatno daje na popularnosti je i snimanje poznate serije, čija radnja se dešava baš u ovom selu.

@nekretnine_heroldo

JAGODINA SELO BAGRDAN ID. OGLASA - 7518 - KUĆA, POVRŠINE 66M2 - 4,15A PLACA - 20.000 EVRA Kuća se sastoji od hodnika, dve spavaće sobe, dnevne sa kuhinjom i trpezarijom i kupatilo. Grejanje je na čvrsto gorivo, karatavan, garaža, hidrofor, monofazna struja, sengrup, spoljna stolarija drvena, podna obloga parket. Kuća je u dobrom stanju, odmah useljiva. TEL: 065 8222 446 065 8222 441 #jagodina #jagodinanekretnine #jagodina🇷🇸 #nekretninejagodina #apartmentsjagodina #nekretnine #nekretninebeograd #nekretninesrbija #nekretninenovisad #prodajastanova #prodajaapartmana #stannadan #srbija #srbijatiktok #dijaspora #dijasporatiktok #srbijaviral #trendingsrbija #property #propertymarket #fyp #viral #nekretninesarajevo #nekretninecrnagora #nekretninekragujevac #tiktoknekretnine #kosovojesrbija #kosovojeserbia🇷🇸❤ #kosovojesrbija🇷🇸🦅❤️ #gastarbajteri #austrija #svedska #danska #nemacka #amerika #svajcarska #francuska #finska #evropa #agenti #prodaja #prodajastanova #prodajastanovabeograd #crnagora #hrvatska #makedonija #bosna #slovenija #hercegovina #grčka #novogradnja #novogradnjabeograd #novogradnjajagodina #novogradnjanovisad #novogradnjakragujevac #novogradnjanis

♬ Voleo sam devojku iz grada - Miroslav Ilić

Na TikToku je objašnjeno da se kuća nalazi u centru ovog sela. Ima dve spavaće sobe, kuhinju, trpezariju, dnevni boravak i kupatilo. Kuća je u blizini škole i crkve, a ima i više od 4 ari placa i 66 metara kvadratnih.

- Retko jeftina kuća, zaključeno je na kraju videa.

Bonus video:

03:28

NAPUSTILA BEOGRAD SA MALIM DETETOM I OTIŠLA NA SELO: Život sa njim u gradu nije opcija, ali i ovde je teško EVO OD ČEGA ŽIVE

(Espreso / Blic / Anica Jelovac / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.