OVAKO IZGLEDA FORMULAR ZA 10.000 DINARA: Roditelji, imate SAMO DVA DANA da POTPIŠETE! (FOTO)
Učenici, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Formular za 10.000 dinara

OVAKO IZGLEDA FORMULAR ZA 10.000 DINARA: Roditelji, imate SAMO DVA DANA da POTPIŠETE! (FOTO)

Vlada Srbije usvojila je danas Zaključak o isplati jednokratne novčane pomoći učenicima srednjih škola u javnoj i privatnoj svojini koji su državljani Srbije u iznosu od 10.000 dinara

Objavljeno:

Razredne strešine srednjih škola u Srbiji podelile su svim svojim učenicima dokumente koje bi roditelji trebalo da popune kako bi im bila isplaćena jednokratna pomoć od 10.000 dinara.

Neophodno je da ova dva papira, koje su škole poslale, odštampaju, popune i dostave ih razrednim starešinama najkasnije do petka 1. decembra.

Pomoć
foto: PRINTSCREEN

Jedan dokument je saglasnost i nju potpisuje roditelj, dok je drugi papir obrazac i popunjava ga roditelj, ali ga potpisuje ovlašćeni službenik škole. Dokumenti su neophodni radi isplate jednokratne pomoći od 10.000 dinara, na koju imaju pravo učenici srednjih škola i državljani Republike Srbije.

Pomoć
foto: PRINTSCREEN

Vlada Srbije usvojila je danas Zaključak o isplati jednokratne novčane pomoći učenicima srednjih škola u javnoj i privatnoj svojini koji su državljani Srbije u iznosu od 10.000 dinara.

Novac za tu pomoć obezbeđen iz republičkog budžeta Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju novac preneće lokalnim samouprava, koje će obavljati isplatu na svojim teritorijama.

Bonus video:

01:34

KO SE ŠALI NA TAKAV NAČIN?! Roditelji zabrinuti zbog KO ZNA KOJE PO REDU lažne dojave o bombi u novopazarskim školama!

(Espreso/kurir.rs/J. Ž. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.