POSLEDNJE IZVLAČENJE U 2. KOLU "UZMI RAČUN I POBEDI" ODRŽAĆE SE U SUBOTU: U igri su DVA STANA na ovoj LOKACIJI
Foto: Printscreen/Youtube/NALED

novo izvlačenje

POSLEDNJE IZVLAČENJE U 2. KOLU "UZMI RAČUN I POBEDI" ODRŽAĆE SE U SUBOTU: U igri su DVA STANA na ovoj LOKACIJI

Skeniranje računa za nagradnu igru biće omogućeno do 12 časova istog dana, pa je važno da građani blagovremeno unesu sve svoje račune i da ne čekaju poslednji trenutak

Objavljeno:

Broj punoletnih građana koji su se od početka godine okušali u trci za nagradne vredne 1,7 miliona evra u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" prevazišao je brojku od milion, dok je putem mobilne aplikacije do sada skenirano i poslato gotovo 300 miliona fiskalnih računa.

To je više nego dvostruko veći odziv nego prethodnih godina kada su građani slali račune u kovertama, a ovom uspehu doprinela je popularna mobilna aplikacija Poreske uprave koja je veoma jednostavna za korišćenje i omogućava lak i brz unos fiskalnih računa, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima.

Poslednje, peto izvlačenje u drugom krugu zakazano je za subotu, 11. novembra 2023. godine od 18 časova na Radio-televiziji Srbije, kada će biti dodeljena dva stana u novobeogradskom naselju „Petica“ – trosoban od 75 metara kvadratnih, i četvorosoban od čak 99 metara kvadratnih.

Uzmi račun i pobedi
Uzmi račun i pobedifoto: PRINTSCREEN / RTS

Do sad su stanovi otišli srećnim dobitnicima koji su svoje kupovine ostvarili u Lazarevcu, Šidu, Kragujevcu, Pančevu, Beogradu, Kikindi, Inđiji i Leskovcu, a najniži „srećni račun“ iznosio je svega 27,96 dinara.

Ostalo je još malo, ali dovoljno vremena da se u nagradnu igru uključe i svi punoletni građani Srbije koji do sad nisu okušali sreću u ovoj nagradnoj igri – potrebno je samo da preuzmete aplikaciju Uzmi račun i pobedi koja je dostupna potpuno besplatno na Google Play, Apple i Huawei prodavnicama, registrujete profil i skenirate najmanje jedan fiskalni račun.

- U igri mogu da učestvuju samo ispravni fiskalni računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji naše zemlje u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja. Osim za sebe – možete da otvorite profile i šaljete račune za još četiri člana vaše porodice ili kruga prijatelja - navedeno je u saopštenju.

Vlada Republike Srbije kao organizator nagradne igre u saradnji s NALED-om zahvaljuje svim građanima na izuzetno velikom odzivu, pokazanoj odgovornosti i doprinosu koji daju borbi protiv sive ekonomije i boljoj naplati poreza iz kojih se finansiraju školstvo, zdravstvo, socijalna davanja, putevi i sve ono što čini jednu zemlju dobrim mestom za život, navedeno je u saopštenju.

Bonus video:

01:30

PRODAO SAM STAN NA DORĆOLU, PRESELIO SE U NOVI SAD Uroš Ćertić sve odao za Kurir: Planiramo prinovu, OTVORIO SAM NOVI BIZNIS!

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.