"AKO STE MLADI I LEPI..." Milijarder traži stanare za svoje RAJSKO OSTRVO i nudi OGROMNU PLATU, ali ima CAKA!
Ostrvo, Foto: ap

neobična ponuda

"AKO STE MLADI I LEPI..." Milijarder traži stanare za svoje RAJSKO OSTRVO i nudi OGROMNU PLATU, ali ima CAKA!

Odabrani srećnici svojim objavama moraće da prenose lepotu prirode i svoj život u odmaralištu

Objavljeno:

Posao iz snova ili početak sočnog horor filma? Američki mediji naime izveštavaju o ponudi bezimenog milijardera koji traži stanare za svoje rajsko ostrvo na Karibima. Priča ide nekako ovako: ako ste mladi, lepi i spremni da živite godinu dana u tropskom raju on će vam za to platiti 185 hiljada dolara.

Oglas je objavila agencija Fairfax i Kensington, a par koji bude odabran godinu dana će preko društvenih mreža morati da izveštava o luksuznom odmaralištu koje se tamo počelo graditi, promovisati ekskluzivnu ponudu za bogate turiste koji se tamo očekuju i pratiti kako napreduju radovi.

A ono što se tamo zapravo gradi u agenciji opisuju kao "tajno utočište" za negativce iz filmova o Jamesu Bondu i najluksuznijeg zamislivog hotela na planeti, odnosno tropskom Valhalom. Odabrani srećnici svojim objavama moraće da prenose lepotu prirode i svoj život u odmaralištu.

Rajsko ostrvo
Rajsko ostrvofoto: Printscreen/Youtube/Wonder World

- Ovo je ultimativna nagrada za sve influensere sveta, kažu iz agencije koja posao izdaje. Iako je identitet milijardera trenutno nepoznat, ono što jeste poznato je da u blizini ostrva poseduju Ričard Branson i Lari Pejdž, suosnivač Gugla.

Ostrvo je inače smešteno pored Bransonovog ostrva Necker na istoj lokaciji.

A što se traži od iskustva potencijalnih kandidata? Pa da su vični objavama na društvenim mrežama, da imaju želju za avanturom, kao i da imaju nekog iskustva sa životom na luksuznim jahtama i vilama.

Posao počinje u januaru, a slobodne će im biti samo nedelje. Jednom godišnje će moći s ostrva u posetu porodicama, a imaju i pravo na 25 dana godišnjeg, ali samo na istom tom ostrvu.

Svi zainteresovani moraju da pošalju svoj Tik Tok video agenciji, a milijarder će navodno lično da odabere influensere.

- I sam bih se prijavio, da nemam posao, rekao je šef agencije.

Bonus video:

06:01

TRAŽITE POSAO? OVA ZANIMANJA SU DOBRO PLAĆENA, A HITNO SU IM POTREBNI RADNICI! Turinski: Srbija ima najviše otvorenih radnih mesta

(Espreso / Jutarnji.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.