HIT LOKACIJA U PRESTONICI: Kvadrat je OVDE PAPREN, a nije Vračar ni Beograd na vodi!
Stanovi / ilustracija, Foto: Printscreen/4zida.rs, Nemanja Nikolić

NOVA HIT LOKACIJA

HIT LOKACIJA U PRESTONICI: Kvadrat je OVDE PAPREN, a nije Vračar ni Beograd na vodi!

Naselje Pregrevica u Zemunu postaje sve atraktivnije

Objavljeno:

Naselje Pregrevica u Zemunu postaje sve atraktivnije i cena kvadrata se približila onima na Vračaru i Beogradu na vodi, pa sada košta i do 3.500 evra.

Ipak, agenti se u ovom trenutku "muče" sa prodajom stanova u ovom delu prestonice. "Tu ide malo lošije prodaja sada. Oni koji prodaju stanove traže od 3.500 do 3.700 evra po kvadratu. Po tim cenama je prodaja išla do pre godinu dana, ali sada je malo zastala", kaže Uroš Jovanović iz "Art nekretnina".

Pregrevicu karkateriše ulica gde je jedan deo stanova praktično uz samu reku, što daje čar ovom delu Zemuna. Za 3.500 evra se sa druge strane, u centru grada može da se nađe stan u starogradnji. 2Na nekim premium lokacijama u centru grada za taj novac možete naći stan", pojašnjava Jovanović.

Zemun / ilustracija
Zemun / ilustracijafoto: Filip Plavčić

Na pitanje zašto je u Pregrevici opalo interesovanje za kupovinu stanova, sagovornik Nova.rs kaže da je to povezano sa kamatnim stopama i kreditima, gde se već vidi pad zainteresovanih za taj način kupovine nekretnine.

Spratnost "zgrada" u ovom delu Zemuna je zapravo veoma mala i obično je reč o objektima do dva sprata. "Imate veći osećaj privatnosti u tim zgrada, nego u nekim soliterima velikim", kaže Jovanović. Preko oglasa se većinom prodaju stanovi koji su već namešteni.

Kvadrat se kreće od 3.000 do 3.500, mada u nekim slučajevima ima izuzetaka, gde je to manje, pa se tako kvadrat može naći za 2.500 evra.

Bonus video:

02:17

ZA SAMCE SAMO JEDNOSOBNI STANOVI! Stručnjak za nekretnine analizira nova pravila u Nemačkoj i da li i SRBIJU ČEKA SLIČAN ZAKON!

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.