DOBIJATE VOĆNJAK, PARKING I LETNJIKOVAC ZA TU CENU: Evo kakve sve KUĆE u Srbiji možete da nađete do 15.000 evra
Vikendica, Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/PRODAJA KUĆA I PLACEVA NA SELU

nekretnine

DOBIJATE VOĆNJAK, PARKING I LETNJIKOVAC ZA TU CENU: Evo kakve sve KUĆE u Srbiji možete da nađete do 15.000 evra

Ovo je top 10 kuća koje možete kupiti za 15.000 evra

Objavljeno:

Ulaganje u nekretnine je tradicionalni vid ulaganja naših građana, a prvi izbor su im stanovi i kuće, sudeći prema najnovijim izveštajima sa tržišta nekretnina. Iako cene kvadrata i dalje drže visok nivo, ipak se u Srbiji može pronaći kuća za manje od 15.000 evra. Negde je potrebno renoviranje, a negde se dobiju i bašta i parking pride, a sve zavisi, po starom dobro pravilu ovog tržišta, od lokacije.

Kuće koje ovoliko koštaju su obično u ruralnim sredinama okružene prirodom, što je mnogima prvi uslov kada kupuju kuću jer žele da pobegnu od gradske gužve. Međutim, ima dosta i onih koje su bliže periferiji gradova, čak i u samim gradovima.

Ovo je top 10 kuća koje možete kupiti za 15.000 evra. Za neke je potrebno ulaganje, za neke ne, ali jedno je sigurno - ove nekretnine će naći svog vlasnika pre ili kasnije.

Top 10 kuća ispod 15.000 evra

Porodičnu kuću manje kvadrature u Zrenjaninu možete pronaći za 14.000 evra! Kako se navodi u oglasu na poznatom sajtu za oglašavanje, ova vikend-kuća je standardne gradnje i uz nju ide plac pravougaonog oblika površine 13 ari. Naglašeno je da je grejanje na TA peć i da kuća ima spoljno parking mesto, letnjikovac i voćnjak, kao i još jedan pomoćni objekat.

Selo
Selofoto: Nebojša Mandić

Sajt oglašava još jednu ponudu po ceni od 14.000 evra, a ona se odnosi na seosku kuću u opštini Kovačica u selu po imenu Samoš. U pitanju je nekretnina od 70 kvadrata u dobrom stanju, a u ponudu ulazi i 30 ari zemljišta. Vlasnik je naglasio da su potrebna minimalna ulaganja, ali se stanari mogu odmah useliti. Bašta je pogodna za plastenik ili sadnju nekog voća ili povrća.

U Melencima se prodaje kuća od 56 kvadrata za 12.000 evra! Prizemna kuća se e sastoji od dve sobe, kuhinje s trpezarijom, hodnika i kupatila, a grejanje je na čvrsto gorivo. Uz nju se dobija i pomoćni objekat od 18 kvadrata.

Takođe, na području Banata može se kupiti i kuća za 13.900 evra. Kuća je starije gradnje i ima dobru lokaciju jer je u banjskoj području, a od Zrenjanina je udaljena 10 minuta. Zanimljivo je da vlasnik navodi i mogućnost za zamenu za kuću u blizini Beograda, stoji u jednom oglasu na internetu.

Ako želite "kuću sa velikim potencijalom i prelepim placem", možete je kupiti za 13.000 evra u Ravnom selu. Kuća je od Novog Sada udaljena oko 20 minuta vožnje. Ima površinu 87 kvadratnih metara, a pored nje je garaža površine 27m2. Kući je potrebna adaptacija, što vlasnik vidi kao prednost jer je možete urediti po svom ukusu. Takođe, navodi i mogućnost kupovine placa koji se nalazi pored kuće.

14.500 evra košta prizemna kuća u Ćupriji koja je ušuškana u zelenilo i cveće, a ukupna površina je 74 kvadrata, navodi se na jednoj oglašivačkoj stranici.

Priroda
Prirodafoto: Zorana Jevtić

Sedam kilometara od Sokobanje banje se može naći starija kuća od oko 60 kvadrata za 13.000, uknjižena, ali je potrebno renovirati prostor. Okružena je prirodom u selu koje je na na nadmorskoj visini od 530m2.

Kuća na selu u okolini Svilajnca površine 150 kvadratnih metara se može kupiti za 10.500 evra! Oglas je postavljen pre nekoliko dana, a podrazumeva da uz kuću ide pomoćni objekat od 50m2, kao i prostran suterenski deo i voćnjak. Skoro je renovirana i postavljena je nova PVC stolarija, navodi kućevlasnik.

Za 1.000 evra više, odnosno za 11.000 evra se prodaje kuća u okolini Šida. Tip nekretnine se podvodi pod starogradnju, u dobrom je stanju, prizemna, a na placu se nalazi i garaža i pomoćni objekat. Ukupna površina kuće je okruglo - 100 metara kvadratnih!

Za iznos od 15.000 evra može se pazariti nekretnina u Uzdinu od čak 140 kvadrata! Na placu od 10,75 ara nalaze se tri objekta od čvrstog materijala, ima podrum i parking. Od Beograda je udaljena oko 60 kilometara, navodi se u oglasu na sajtu Nekretnine.rs.

Pronašli smo još jednu kuću po ovoj ceni, a to je manja renovirana nekretnina na Ribarskom putu sa dvorištem punim cveća, te je idealna za beg od gradskog betona i sivila.

Bonus video:

01:23

ZAKUPLJUJU STANOVE, A ONDA IH PONOVO IZDAJU! Stručnjak za nekretnine otkrila kako da se zaštitite od prevaranata: Ovo je KLJUČNO

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.