OD DANAS JE OVIH 20 ARTIKALA JEFTINIJE U MARKETIMA U SRBIJI: Evo do kada će imati niže cene
Market / Ilustracija, Foto: Tamara Trajković, Emilija Jovanović, Beta / Miloš Miškov, Espreso

BOLJA CENA

OD DANAS JE OVIH 20 ARTIKALA JEFTINIJE U MARKETIMA U SRBIJI: Evo do kada će imati niže cene

Pileći parizer čija je redovna cena 399 dinara, sada košta 259,99 dinara

Objavljeno: 11:04h

U prodavnicama u Srbiji od danas važe niže cene, a jeftinije možete proći sa 20 osnovnih proizvoda za ishranu, higijenu i kućnu hemiju.

Bolja cena

Kupci će, kako je najavio predsednik Aleksandar Vučić, ove proizvode moći da nađu pod oznakom "bolja cena".

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović pozvao je građane da iskoriste ovu akciju koja će trajati do Nove godine i da izaberu artikle s natpisom "bolja cena".

Proizvodi koji će od danas imati nižu cenu su: mleko, jogurt, sir beli u kriški, jabuke, krompir, testenina, pileće meso u trupu, salama u omotu, bezalkoholno pivo, sokovi, kafa, hrana za bebe, šampon i kupka za bebe, dečje pelene, šampon i kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova i deterdžent za pranje veša.

1 / 4 Foto: Beta / Miloš Miškov, Instagram / Vestisabac

Pileći parizer čija je redovna cena 399 dinara, sada košta 259,99 dinara; jogurt umesto 164,9 dinara košta 139,9; deterdžent za posuđe umesto 126 dinara, 69,9 dinara.

Špagete koje su koštale 75 dinara, koštaju 49,9 dinara; dugotrajno mleko umesto 109,9 od danas će se prodavati za 95 dinara.

Jeftiniji će i to za 40 dinara biti sok od jabuke i koštaće 80 dinara; krompir umesto 99 sada košta 60 dinara; domaći začin koji je koštao 70 dinara od danas je 50 dinara; šampon za bebe od 107,9 dinara sada je 69,99 dinara; a kafa 100 grama koja je koštala 139,9 dinara od danas košta 89,9 dinara.

Podsetimo, predsednik Vučić je danas i probao sendvič sa parizerom.

Bonus video:

05:01

IMA LI KRAJA POSKUPLJENIMA U SRBIJI? Stručnjaci iz PKS i NBS: Cene hrane ostaju visoke, evo kad se očekuje UPOLA MANJA INFLACIJA

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.