NAIZGLED SAVRŠENA KUĆA NADOMAK KOSMAJA OGLAŠENA NA PRODAJU: Ipak, ima jednu MANU - cenu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Milos Petrusic

VIKENDICA

NAIZGLED SAVRŠENA KUĆA NADOMAK KOSMAJA OGLAŠENA NA PRODAJU: Ipak, ima jednu MANU - cenu! (FOTO)

Sudeći po fotografijama kuća je okružena zelenilom ali to nije ono što su svi komentarisali, već cenu po kojoj se ona prodaje

Objavljeno:

Avala, kao i Kosmaj su u poslednje vreme sve popularniji, a parče zemlje je sve skuplje jer veliki broj ljudi bira da pobegne od gradske buke i ima deo mirne oaze samo za sebe.

Da je cena zemlje podno Avale na visokom nivou dokazuje i oglas koji je objavljen na društvenoj mreži Fejsbuk u jednoj od popularnih grupa za prodaju nekretnina.

Avala
foto: PRINTSKRIN/FACEBOOK

"Na prodaju kuća u Dučini površine 80 metara kvadratnih, sa placem od 51 ar. Kuća je u izvornom stanju i sastoji se od dve sobe, kuhinje sa dnevnim boravkom, špajzom, hodnikom, kupatilom i velikom terasom. U prizemlju su podrumske prostorije koje se mogu preurediti. U dvorištu se nalazi još jedan pomoćni objekat. Pozicija je odlična jer se kuća nalazi u samom centru Dučine, 50 metara od glavnog puta, 12 kilometara od centra Sopota i nadomak Kosmaja. U kući ima struja, bunarska voda i telefon a vodovodna mreža prolazi ispred same kuće. U dvorištu se nalazi bunar. Plac je ravan, održavan, ograđen. Bez obzira što u kuću treba uložiti odlična je ne samo za život već i za uživanje u prirodi i pogledu na Kosmaj. U blizini je doma kulture, škole, prodavnice, restorana. Kuća je uknjižena. Cena: 75.000 evra", stoji u ovom oglasu.

Sudeći po fotografijama kuća je okružena zelenilom ali to nije ono što su svi komentarisali, već cenu po kojoj se ona prodaje.

"Kosmaj je cenjen zbog pogleda sa njega, a ne zbog pogleda na njega", "Kupiš stan kompletno sređen u Bg za te pare", "Jel možda iz bunara izviru i evrići", "Zbog čega je tolika cena, pobogu?", redom su se nizali komentari.

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.