DODELA NAGRADA АUREA 2017 : U užem izboru 8 projekata!
Foto: PR

Objavljeni finalisti za investiciju godine

DODELA NAGRADA АUREA 2017 : U užem izboru 8 projekata!

Ko će od ovogodišnjih finalista poneti prestižno priznanje za investiciju godine biće poznato na svečanosti 5. aprila
Objavljeno: 13:25h

Poslovni portal "eKapija" predstavio je finaliste nagrade za investiciju godine u Srbiji "Aurea 2017", koja će početkom aprila biti dodeljena deveti put zaredom. U uži izbor za prestižno priznanje ušlo je 8 projekata koji su se najbolje rangirali po 3 kriterijuma: inovativnost, društvena korisnost i finansijski potencijal. O izboru laureata odlučiće stručni žiri, a svoj glas mogu dati i posetioci sajta aurea.rs.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Finalisti nagrade "Aurea 2017" su sledeći projekti: Softver za analizu podataka sa poljoprivrednih površina, prva srpska fabrika LED sijalica, inteligentni mobilijar na solarnu energiju, internet platforma za telemedicinu, primena najbolje prakse u izgradnji MHE Beli kamen, društvena tržnica organske hrane, mašina za dekarbonizaciju SUS motora vodonikom i električni bicikl Archont.

Glasanje na zvaničnoj stranici nagrade trajaće do 30. marta, dok će konačnu odluku o dobitniku doneti stručni žiri. Osim glavne nagrade, "eKapija" će dodeliti i dva specijalna priznanja: za inovativnost i društvenu korisnost.

“Primećujemo sve veće prisustvo strartap projekata, koji nam daju nadu da u budućnosti možemo imati više preduzetništva i samoinicijative, što je izuzetno potrebno našoj ekonomiji. Pozivam čitaoce da se aktivno uključe, da glasanjem na sajtu aurea.rs pomognu žiriju oko odluke i podrže ove projekte” - rekao je direktor "eKapije" Zdravko Lončar.

Ko će od ovogodišnjih finalista poneti prestižno priznanje za investiciju godine biće poznato na svečanosti 5. aprila.

Nagradu "Aurea" poslovni portal "eKapija" dodeljuje u okviru svog opredeljenja ka društveno odgovornom poslovanju, bez finansijskog interesa, sa namerom da promoviše i podrži projekte značajne za održiv razvoj srpske privrede. Direktna korist dobitnicima, ali i svim investicijama koje ulaze u uži izbor za nagradu je promocija, što se dalje materijalizuje kroz bolju vidljivost kod investitora.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.