Stiglo šest ponuda za prodaju Telekoma!

KO ĆE POSTATI VLASNIK?

Stiglo šest ponuda za prodaju Telekoma!

Mediji su prethodnih dana pisali da su za kupovinu Telekoma zainteresovani Telekom Slovenije, kao i Telekom Kine
Objavljeno: 20:02h

Ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić, gostujući na Radio-televiziji Vojvodina, otkrio je da je stiglo šest ponuda za kupovinu kompanije "Telekom Srbija" i da će se izabrati najbolja. Naveo je da ne sme iznositi više informacija u javnost, kako ne bi ugrozio ceo postupak privatizacije. Slovenci i Amerikanci hoće da kupe Telekom Srbije!

Agencija za privatizaciju objavila je 3. jula poziv za prikupljanje neobavezujucih ponuda za ucešće u prodaji kapitala Telekoma Srbija, prenala je TV N1. Mediji su prethodnih dana pisali da su za kupovinu Telekoma zainteresovani Telekom Slovenije koji je navodno podneo zajedničku obavezujuću ponudu sa američkim fondom Apolo, kao i Telekom Kine, čiji su se rukovodeći ljudi početkom meseca sastali sa nadležnim predstavnicima Vlade Srbije u Beogradu. Sindikati se protive prodaji Telekoma zbog čega su i prošle nedelje organizovali protest ispred Vlade Srbije.
Fonet
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će "Telekom Srbija" biti prodat ukoliko se za tu kompaniju dobije povoljna cena, a da se u suprotnom, to neće dogoditi. - Ako dobijemo povoljnu cenu - prodaćemo ga, a ako ne budemo dobili - nećemo. I nema tu neke velike filozofije - rekao je premijer Vučić u Palati Srbije. On je ukazao da je prošlo vreme samoupravljanja i da takve ideje treba zaboraviti. (Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.