NOVE SUBVENCIJE ZA OVU GRUPU GRAĐANA: Prijave su počele, evo i do kada traju!
Šalter, Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

ne zaboravite!

NOVE SUBVENCIJE ZA OVU GRUPU GRAĐANA: Prijave su počele, evo i do kada traju!

Iz Uprave podsećaju poljoprivredne proizvođače da krajnji rok za prijavu u sistem eRPG ne postoji

Objavljeno:

Zainteresovani poljoprivrednici mogu do 22. maja da podnose zahteve za dobijanje podsticaja za tov junadi, svinja, jagnjadi i jaradi.

Zahtevi se, kako je objavila Uprava za agrarna plaćanja pri Ministarstvu poljoprivrede, podnose preko platforme eAgrar, odnosno portala ePodsticaji za grla predata klanici ili izvezena, odnosno upućena na teritoriju Kosova i Metohije od 1. jula prošle godine.

stoka
foto: Printscreen Facebook / Dobra zemlja

Uputstvo za podnošenje zahteva za subvencije, kao i tekst javnog poziva mogu se naći na sajtu Uprave za agrarna plaćanja (uap.gov.rs.). Zahtev se podnosi posebno za svaku vrstu tovnih grla, s tim da se za istu vrstu tovnih grla podnosi jedan zahtev za ostvarivanje prava na podsticaje.

Iz Uprave podsećaju poljoprivredne proizvođače da krajnji rok za prijavu u sistem eRPG ne postoji, te da prijava i obnova statusa gazdinstva može da se uradi sve do trenutka podnošenja zahteva za željenu subvenciju.

01:27

KADA UKRSTIMO REGISTRE ZNAĆEMO KO OBRAĐUJE, A KO DAJE U ZAKUP! Ministarka poljoprivrede: Subvencije će završiti na PRAVOM MESTU

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.