MARKO ONLAJN KUPIO DVE KARTE: Umesto 2.600, izašle ga 6.000, EVO GDE JE POGREŠIO!
Onlajn kupovina, Foto: Printscreen RTS

PAŽNJA!

MARKO ONLAJN KUPIO DVE KARTE: Umesto 2.600, izašle ga 6.000, EVO GDE JE POGREŠIO!

Njeni obožavaoci (26 grupa), poznati i kao Swifties, podneli su tužnu protiv ove kompanije navodeći da je "kriva za prevaru, nameštanje cena i kršenje antimonopolskih propisa"

Objavljeno:

Da o svakom detalju u današnje vreme treba voditi računa, posebno prilikom poručivanja i plaćanja onlajn, potvrđuje i priča Marka T. (36) iz Beograda, koji je nedavno imao peh kupujući karte za koncert.

Iako nije ista situacija, donekle slične probleme su iskusili i fanovi slavne američke zvezde Tejlor Svift, kada ih je operator Ticketmaster praktično ostavio na cedilu.

1 / 3 Foto: EFE/DJ JOHNSON

Naime, njeni obožavaoci (26 grupa), poznati i kao Swifties, podneli su tužnu protiv ove kompanije navodeći da je "kriva za prevaru, nameštanje cena i kršenje antimonopolskih propisa".

- Krenuo sam da kupim karte za koncert koji je bio 8. marta, onlajn, a mislim da je najveći problem što u Guglovoj pretrazi kada ukucate karte za koncert tog i tog pevača, prvo se pojavi strani sajt, gde su cene dosta veće nego preko zvaničnog sajta Tickets.rs. Uglavnom, umesto da dve karte platim ukupno 22 evra, ja sam ih platio 50 evra, uz navođenje nekih taksi. Onda sam pomislio, možda sam dobio neka bolja mesta, međutim, ne - bio je to parter - priča Marko za Telegraf.

Uz to, kako kaže, nije siguran da li je to marketinški trik ili ne, ali pisalo je da je maltene sve rasprodato, te da je ostalo još nekih 10 karata. "Utoliko pre sam požurio da ih kupim, ne razmišljajući mnogo".

- Posle sam video i na društvenim mrežama da dosta kritikuju taj sajt za prodaju karata, i to čak sami stranci.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.