Predrag Mihajlović novi predsednik IO OTP banke! (FOTO)
Foto: Promo

BOGATO ISKUSTVO!

Predrag Mihajlović novi predsednik IO OTP banke! (FOTO)

OTP grupa kontinuirano raste, a trenutno uslužuje oko 13 miliona klijenata u devet zemalja, sa oko 33 hiljade zaposlenih i oko 1500 filijala
Objavljeno:

OTP banka Srbija je na početku 2017. godine uvela promene u oblasti menadžmenta. Na mesto predsednika Izvršnog odbora OTP banke Srbija a.d. Novi Sad postavljen je Predrag Mihajlović, koji je svoje bogato

dvadesetpetogodišnje radno iskustvo gradio na rukovodećim pozicijama u vodećim internacionalnim i domaćim bankama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dolaskom Predraga Mihajlovića na mesto predsednika IO, OTP banka je pojačala i unapredila svoju upravljačku strukturu, stvarajući preduslove za ostvarivanje što boljih rezultata u poslovanju banke u narednom periodu. OTP banka Srbija a.d. Novi Sad posluje na teritoriji Srbije u 52 filijale, ima 118 bankomata, nastojeći da svoju mrežu konstantno širi, kako u gradovima u kojim već posluje, tako i na novim tržištima naše zemlje.

Nakon 2007. godine, u kojoj je došlo do uspešnog spajanja tri banke (Zepter, Niške i Kulske), OTP banka je u 2008. godini nastavila proces unapređenja svoje organizacije daljim usklađivanjem strukture i internih procesa sa onim koji se primenjuju u matičnoj kompaniji. Banka je uspela da se uspešno izbori sa promenljivim uslovima na tržištu i nastavi sa generisanjem pozitivnog rezultata koji je u ovoj godini višestruko uvećan u odnosu na prethodnu (dobitak posle oporezivanja na nivou bankarske grupe u Srbiji, RSD 214.4 miliona), istovremeno zadržavši visok nivo kapitalizacije (nivo adekvatnosti kapitala 22.75%).

foto: Promo

Kilo leba i tanjir pasulja! DA LI SMO ZBOG OVOG DEBELI? Pogledajte cenu zdravog ručka u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Pozicija likvidnosti i pozicija kapitala su stabilne i na odgovarajućem nivou, pružajući osnovu za iskorišćavanje budućih mogućnosti na tržištu. Zahvaljujući snažnom fokusu na akviziciji novih, kreditno sposobnih klijenata, banka je u velikoj meri povećala bazu klijenata, kako kada je u pitanju privreda, tako i kada je u pitanju stanovništvo. OTP Group OTP banka Srbija je deo OTP Bank grupe, jedne od najuspešnijih grupacija u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi, sa dugom tradicijom poslovanja. Budući da posluje na svim tržištima u regionu, OTP Banka se izuzetno zalaže za regionalnu saradnju. OTP banka, pored Srbije i matične zemlje Mađarske, posluje i u Slovačkoj, Rusiji, Rumuniji, Bugarskoj, Ukrajini, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

OTP grupa kontinuirano raste, a trenutno uslužuje oko 13 miliona klijenata u devet zemalja, sa oko 33 hiljade zaposlenih i oko 1500 filijala. Tokom prvih devet meseci 2016. godine, OTP Grupa je zabeležila usklađenu dobit nakon oporezivanja od 563,7miliona EUR-a.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.