Premijer obišao SAJAM TURIZMA! Počeo praznik za ljubitelje putovanja, Rusija i Kina se prvi put predstavljaju! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

uživajte na vreme!

Premijer obišao SAJAM TURIZMA! Počeo praznik za ljubitelje putovanja, Rusija i Kina se prvi put predstavljaju! (VIDEO)

U Beogradu je danas otvoren Sajam turizma, a specijalan gost na otvaranju najveće manifestacije ovog tipa u regionu je i premijer Srbije Aleksandar Vučić
Objavljeno: 13:11h

Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi, i raduju joj se svi koji bi da se informišu o aranžmanima za godinu pred nama, ali i da ih pazare sa neverovatnim popustima. 39. Sajam turizma održava se na Beogradskom sajmu od danas do 26. februara 2017. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sajam je danas obilšao i premijer Vučić, koji je prethodno otvorio manifestaciju!

- Crna Gora ima more, veličanstvene vrleti, Skadarsko jezero - kazao je u svom govoru premijer, govoreći o ovogodišnjem zemlji-partneru sajma, susednoj Crnoj Gori.

foto: Beta

- Srbija se nikad nije isticala, ali je od turizma zaradila 200 miliona više od Crne Gore. Zajedno možemo da pružimo najbolju ponudu. Trebalo bi da napravimo što više ponuda sa Crnom Gorom, ali i Bosnom, pa i Makedonijom. Ko poseti Crnu Goru i Srbiju - ima sve - kazao je on.

Izjavio je da je Srbija sve atraktivnija za goste sa Zapada, ali i da se nada da će letom Beograd - Peking obezbediti još gostiju.

- Rast broja gostiju u odnosu na 2015. je 13 odsto - kazao je on, ali i dodao da je dobro što smo vaučerima oživeli i domaći turizam. Ipak, prema njegovim rečima, cilj je da pređemo cifru od dve milijarde, kada je celokupan prihod od turizma u pitanju! Kazao je da je ova godina - godina širokog investiranja u banje, i turizam!

Uz povik "Živela Srbija" Vučić je proglasio sajam otvorenim.

foto: Espreso

Sajam je otvoren nastupom grupe Una Saga Serbica.

foto: Espreso

Pod sloganom "Uživajte na vreme!", u šest izložbenih hala predstaviće se više od 1.100 izlagača iz 56 zemalja - Grčke, Egipta, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Turske, Slovenije, Bugarske, ali i Indije, Mađarske, Tunisa, Nemačke… Prvi put svoje turističke potencijale predstaviće Nacionalna turistička agencija Kine, sa sedištem u Budimpešti, a posetioci će imati priliku da upoznaju i regione Ruske Federacije.

U istom terminu održavaju se još tri srodne manifestacije - 13. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA, 8. Međunarodni sajam vina BEOWINE i 13. Sajam suvenira "Posetite Srbiju".

Korisno!

Radno vreme sajma:

23. februar: od 10 do 18h

24. februar: od 10 do 19h

25. februar: od 10 do 19h

26. februar: od 10 do 17h

Cena ulaznice:

pojedinačna ulaznica - 300 RSD

grupna ulaznica - 200 RSD

parking (po satu) - 200 RSD

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.