OTKRIVENA GLAVNA PREMIJA! Šalješ račune - dobiješ stan u BEOGRADU NA VODI!
Foto: Promo/Beograd na vodi

bw residence

OTKRIVENA GLAVNA PREMIJA! Šalješ račune - dobiješ stan u BEOGRADU NA VODI!

Od šest stanova koji će biti podeljeni u nagradnoj igri sakupljanja fiskalnih računa, jedan će biti u Beogradu na vodi, a ostalih pet u naselju Braće Jerković u Beogradu
Objavljeno:

Država je utvrdila konačan fond nagrada koje će danas biti predstavljene javnosti. Među glavnima su šest stanova, čak 50 automobila “fijat 500L”, pet putovanja za Pariz, plus karte za Rolan Garos i tri putovanja za Njujork.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pored toga, učesnike nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, očekuju putovanja na Staru planinu, Zlatibor, kao i brojne robne nagrade, mobilni telefoni, tableti, lap-topovi, frižideri, veš mašine i slično. Ukupan fond broji više od 700 nagrada.

Prema rečima sagovornika Blica upućenog u organizovanje nagradne igre, izvlačenje nagrada biće na RTS-u uživo, a prvo izvlačenje biće u subotu 11. marta. Zatim još tri izvlačenja, 18. marta, 25. marta, dok će poslednje, četvrto, u prvom ciklusu, biti u petak, 31. marta.

- Sve nagrade biće ravnomerno podeljene po svakom izvlačenju, dok će kada su stanovi u pitanju, u prvom i drugom izvlačenju biti dodeljen po jedan stan, a u druga dva, po dva stana – navodi naš sagovornik, i dodaje da će se drugi ciklus nagradne igre održati na jesen.

Građani Srbije su mogli već od 1. januara da prikupljaju fiskalne račune, i da ih šalju od 1. februara u tipskim kovertama koje mogu besplatno uzeti u svakoj pošti u Srbiji. S obzirom na veliko interesovanje građana, do sada su Pošte Srbije odštampale više od 1,5 miliona koverata.

U nagradnoj igri mogu da učestvuju svi punoletni građani Srbije. U kovertama treba da bude po 10 računa na kojima je minimalan iznos 100 dinara, ili 10 slipova ako se plaća karticama. Slipovi i fiskalni računi šalju se u odvojenim kovertama, po 10 u svakoj (ne mogu se spajati). Svi računi ili slipovi mogu biti i iz samo jedne prodavnice, a ne iz različitih.

Kako su ranije isticali organizatori, nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” ima za cilj podsticanje borbe protiv sive ekonomije i podizanje svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa. Inače, 2017. i 2018. proglašene su za godine borbe protiv sive ekonomije. U organizovanju igre učestvuju Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstvo finansija, Poreska uprava Srbije, JP “Pošte Srbije” i NALED.

Spisak najvećih nagrada

1 stan u Beogradu na vodi

5 stanova u naselju Braće Jerković

50 automobila “fijat 500L”

3 putovanja za Njujork

5 putovanja za Pariz i karte za Rolan Garos

Putovanja na Staru planinu

Putovanja na Zlatibor

UKUPAN FOND VIŠE OD 700 NAGRADA

Pravila nagradne igre

10 fiskalnih računa u jednoj koverti

10 slipova u jednoj koverti

100 dinara najmanji iznos na svakom računu (slipu)

Računi mogu biti i iz samo jedne prodavnice

Građani mogu slati račune od 1. februara do kraja marta

Važe računi koji su sakupljeni od 1. januara 2017.

Računi se šalju u tipskim kovertama koje se mogu naći u svakoj pošti i besplatne su

IZVLAČENJE NAGRADA BIĆE NA RTS-u

11. marta

18. marta

25 marta

31. marta

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.