U nenajavljenoj kontroli kafića u Cetinjskoj zatvoreno više lokala! KAZNE I DO 2 MILIONA!
Foto: Ilustracija/Aleksandar Jovanović Cile

inspekcija

U nenajavljenoj kontroli kafića u Cetinjskoj zatvoreno više lokala! KAZNE I DO 2 MILIONA!

Zaprećene kazne za pravna lica su između 100.000 i 2.000.000 dinara, a za preduzetnike između 50.000 i 500.000 dinara, navodi se u saopštenju i dodaje da je tokom kontrole uočeno i da u nekim objektima rade neprijavljeni radnici, što će biti predmet posebnog postupka pred nadležnim organima
Objavljeno:

U noći između subote i nedelje u Cetinjskoj, Zetskoj i Skadarskoj ulici sprovedena akcija kontrole ugostiteljskih objekata, saopštio je Gradski sekretarijat za inspekcijske poslove.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Od kontrolisanih ugostiteljskih objekata kod tri su uočene nepravilnosti u radu tako da im sledi zatvaranje na sedam dana i zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.

Zaprećene kazne za pravna lica su između 100.000 i 2.000.000 dinara, a za preduzetnike između 50.000 i 500.000 dinara, navodi se u saopštenju i dodaje da je tokom kontrole uočeno i da u nekim objektima rade neprijavljeni radnici, što će biti predmet posebnog postupka pred nadležnim organima.

Gradski sekretarijat za inspekcijske poslove će nastaviti da u narednom periodu sprovodi zajedničke aktivnosti sa nadležnim republičkim inspekcijama, kako bi se obezbedilo poštovanje zakona i pravila po kojima moraju da rade ugostiteljski objekti.

U ovoj zajedničkoj akciji učestovale su Republička turistička inspekcija, Poreska inspekcija, Poreska policija, Komunalna policija,MUP PS Stari grad i Gradska turistička inspekcija.

BONUS VIDEO: Predsednik udruženja Levijatan u intervjuu za Espreso

(espreso.co.rs/blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.