Na račune za struju se žalila 6.323 kupca
Foto: Eps.rs

Nakon afere u eps-u

Na račune za struju se žalila 6.323 kupca

- Broj reklamacija na decembarske račune je 6.323, što je svega 0,18 odsto od ukupnog broja od 3,5 miliona kupaca - tvrde u EPS. - Cilj je da svi potrošači budu zadovoljni i da niko ne bude oštećen
Objavljeno: 07:33h

Nezadovoljni potrošači koji su za decembar dobili basnoslovno visoke račune za struju poslali su 6.323 žalbe u "Elektroprivredu Srbije". Iz EPS uveravaju da će svaka opravdana reklamacija biti uvažena. Od juče su čitači krenuli na teren, pa slede i dodatne kontrole očitavanja potrošnje električne energije, a ponovo će se proveravati i unošenje podataka u sistem kako bi se izbegli ponovni "gafovi".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Broj reklamacija na decembarske račune je 6.323, što je svega 0,18 odsto od ukupnog broja od 3,5 miliona kupaca - tvrde u EPS. - Cilj je da svi potrošači budu zadovoljni i da niko ne bude oštećen.

Ni jedan od najhladnijih januara u poslednjih 50 godina nije mogao da rashladi usijanu atmosferu u "Elektroprivredi Srbije" tokom proteklih 15 dana zbog problema sa računima za struju. Tako su rudari, energetičari i monteri EPS prošlog meseca imali dodatne muke jer se dnevna potrošnja struje približila rekordu iz februara 2012. godine. Prosečna temperatura od minus 3,6 stepeni Celzijusa u Beogradu najhladniji je zabeleženi januar od 1964. godine kada je upisan prosek od čak minus 5,5 Celzijusa.

Konkretno, 10. januara, kada je u nekim delovima Srbije minus dostizao i 33 stepena Celzijusa, potrošnja struje iznosila 138 miliona kilovat-sati, što je 20 odsto više nego istog datuma prošle godine.

BONUS VIDEO:

DEPONIJA U SRCU BEOGRADA! U podzemni prolaz kod Vuka ni pacovi ne smeju da privire (1. deo)

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.