Mišković opet gradi u Beogradu: Niče Delta planet na Autokomandi!
Foto: AP

Novi projekti

Mišković opet gradi u Beogradu: Niče Delta planet na Autokomandi!

"Izgradnja tog, kao i tržnog centra u Banjaluci, biće dva najznačajnja projekta Delte u ovoj godini", rekao je na konferenciji za novinare viši potpredsednik Delta Holdinga Dejan Jeremić
Objavljeno:

Delta Holding će sredinom godine početi izgradnju tržnog centra "Delta Planet" na beogradskoj Autokomandi u vrednosti 200 miliona evra, najavila je kompanija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Izgradnja tog, kao i tržnog centra u Banjaluci, biće dva najznačajnja projekta Delte u ovoj godini", rekao je na konferenciji za novinare viši potpredsednik Delta Holdinga Dejan Jeremić.

Kako je istakao, "Delta Planet" će se prostirati na 200.000 kvadrata i biće najaveći šoping mol u regionu, a u njegovoj izgradnji i poslovanju biće angažovano oko 4.000 ljudi. On je dodao će izgradnja šoping centra "Delta siti" u Banjaluci koštati 70 miliona evra, angažovaće lokalnu građevinsku industriju i otvoriti oko 2.500 radnih mesta. Po rečima potpredsednika Delta Holdinga Živorada Vasića, jedna od značajnih investicija te kompanije je i izgradnja hotela Interkontinental u Ljubljani koji bi trebalo da bude otvoren u septembru ove godine, a koštao je 50 miliona evra. Taj hotel, kako je rekao, ima četiri sprata ispod zemlje i 20 spratova iznad zemlje, bazen na 19. spratu, a sobe su od 38 kvadrata. Delta, čiji je vlasnik Miroslav Mišković, krajem prošle godine je kupila hotel Holidej in i Belexpocentar u Beogradu koji će, prema rečima Vasića, biti "renovirani za 21. vek".

BONUS VIDEO:

BAKA KOJA ŠALJE POLJUBCE ŽIVI U VELIKOJ BEDI: Ljubica prosi jer tri mlada života zavise od nje! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.