Mihajlović: Šteta u vodnom i železničkom saobraćaju 10 do 13 miliona dinara dnevno!
Foto: Beta

snežna neman pravi ogroman minus

Mihajlović: Šteta u vodnom i železničkom saobraćaju 10 do 13 miliona dinara dnevno!

"Procena na današnji dan je da je ekonomska šteta zbog obustave plovidbe na Dunavu i problema kod Srbija karga, Srbija voza i Infrastrukture Železnice izmedju 10 i 13 miliona dinara dnevno" istakla je ministarka
Objavljeno:

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, Zorana Mihajlović izjavila je danas da je procenjena ekonomska šteta zbog snega i leda u vodnom i železničkom saobraćaju u Srbiji izmedju 10 i 13 miliona dinara dnevno. Ona je u informativnom centru Puteva Srbije rekla da je prioritet bio da se zaštite ljudi, oprema i da se smanje ekonomske štete, naročitu u upravljanju Dunavom i Železnici.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Procena na današnji dan je da je ekonomska šteta zbog obustave plovidbe na Dunavu i problema kod Srbija karga, Srbija voza i Infrastrukture Železnice izmedju 10 i 13 miliona dinara dnevno. Nadamo se da će se vremenske prilike popraviti, pa će se i štete smanjiti", rekla je ona. Ona je istakla i da su putevi prohodni, i da se danas raščišćava sneg na putevima trećeg reda, a da je na terenu 2.000 ljudi. "Sistem radi, svi dobro rade svoj posao i ne može niko da kaže da nas zima nekad iznenadi. Vremenske prilike nisu jednostavne, ali se sa tim borimo", rekla je ona.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.