NAVALI NARODE: Počela prodaja državnih stanova i vila, KO IMA I VOLI - NEKA IZVOLI!
Foto: Petar Lazović, Nemanja Pančić

Skoro pa džabe

NAVALI NARODE: Počela prodaja državnih stanova i vila, KO IMA I VOLI - NEKA IZVOLI!

Nekretnine koje su na prodaju nalaze se na Banovom brdu, Novom Beogradu, u Zemunu i Vračaru, a cena po kvadratu se kreće od 1.096 evra do 3.129 evra po kvadratu
Objavljeno: 14:35h

Republička direkcija za imovinu objavila je oglas o prodaji 109 Diposovih vila i stanova, a u kojima, između ostalih, žive kao zakupci nekadašnji državni funkcioneri i poznate ličnosti. Zanimljivo je da je oglas objavljen pre devet dana i da zainteresovani moraju da dostave ponude već do 10. januara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nekretnine koje su na prodaju nalaze se na Banovom brdu, Novom Beogradu, u Zemunu i Vračaru, a cena po kvadratu se kreće od 1.096 evra do 3.129 evra po kvadratu.

Na spisku se, između ostalog, nalazi pet vila u elitnoj ulici Beogradskog bataljona, koje se prodaju kao stanovi sa garažom, a cena jedne je 311.000 evra. Poznato je od ranije, da ove nekretnine iznajmljuju i Nikola Petrović, donedavno direktor JP Elektromreže Srbije, Goran Đoković, stric tenisera Novaka Đokovića, kao i Nikola Malbaša.

foto: Reprint

Petrović je u kratkoj izjavi za "Politiku" rekao da neće dostaviti ponudu za kupovinu kuće u kojoj živi.

Osim velelepnih objekata u Ulici beogradskog bataljona, na prodaju je i 67 stanova u Ulici Pere Todorovića na Banovom brdu, čija je cena oko 1.100 evra. Najveći broj njih ima površinu oko 70 kvadrata i u njima žive uglavnom izbeglice, koje su prethodnih dvedesetak godina plaćale kiriju. Početna cena tih stanova kreće se oko 70.000 evra.

Sve pomenute oglase pogledajte na OVOM linku.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.