VUČIĆ: Najveći patriotizam je platiti porez! Niko više to ne može da izbegne!
Foto: Marina Lopičić

nema izbegavanja

VUČIĆ: Najveći patriotizam je platiti porez! Niko više to ne može da izbegne!

Premijer je dodao da više nema nikakvog političkog pritiska na rad Poreske uprave
Objavljeno:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je najveći patriotizam, ali i najveća obaveza plaćanje poreza, te dodao da više nema nikakvog političkog pritiska na rad Poreske uprave.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! On je na konferenciji o suzbijanju sive ekonomije rekao da je važno da ljude naučimo da uzmu fiskalni račun, jer svaki račun, primetio je, znači "školu više za našu decu, jedan računar više za naše unučiće". Kao predsednik vlade, dodao je, nije dozvolio, iako je bilo hiljade slučajeva, da neko ne plati porez.

foto: Fonet

- Ne postoji nijedan slučaj da je iz vrha vlade neko intervenisao da neko ne plati porez. Bilo je slučajeva da je neko došao kod direktorke Poreske uprave, rekavši da Vučić to zna, ali je ona odgovarala da zna da premijer to nije rekao - preneo je Vučić. Kazao je da je veoma ponosan na činjenicu da nema nijednog fudbalskog kluba, kioska sa pljeckavicama, splava u Srbiji da može da izbegne porez pozivajući se na nekoga. Ranije su se, kako je kazao, pare na tome zarađivale, a danas Poreska uprava radi bez ikakvog političkog pritiska. - Niko ne sme da me pozove i pita bilo šta za porez - ponovio je.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.