Vlada formira komisiju o smrti gardista! Vučić: Ispitaćemo sve!
Foto: Fonet

borba za istinu

Vlada formira komisiju o smrti gardista! Vučić: Ispitaćemo sve!

Vlada Srbije je donela Odluku o obrazovanju Komisije za razmatranje činjenica i okolnosti vezanih za smrt gardista Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića
Objavljeno:

Komisiju čine predstavnici Ministarstva odbrane, Vojno-bezbednosne agencije, Ministarstva unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativne agencije, Višeg javnog tužilaštva, Tužilaštva za organizovani kriminal, i advokati Predrag Savić, Aleksandar Đurić, Aleksandar Đorđević i Olgica Batić, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Gardisti Dragan Jakovljević i Dražen Milovanović su nađeni mrtvi pre 12 godina, posle pucnjave u krugu tajnog vojnog objekta "Karaš" u Beogradu.

Forenzička analiza u 3D tehnologiji, koja je Batićevoj osnov za zahtev da se događaj ponovo rekonstruiše, prikazana je juče na konferenciji za novinare u Beogradu.

OTKRIĆE FORENZIČARA! Gardisti na Topčideru ubijeni, novi svedok Vuk Jeremić!

Ranije danas, premijer Aleksandar Vučić primio je u Vladi Srbije roditelje gardista nastradalih u kasarni na Topčideru, i obavestio ih da će Vlada doneti odluku o formiranju komisije.

Predsednik Vlade je izrazio saučešće članovima porodica gardista i rekao da će nadležni državni organi ispitati sve činjenice u vezi sa tragičnim događajem na Topčideru.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.