STRAH VLADA U OVOM SRPSKOM GRADU: Nepoznati muškarac SA KAČKETOM upada u stanove i kuće, uglavnom kad su ŽENE SAME!
Ilustracija, Foto: RINA

užas

STRAH VLADA U OVOM SRPSKOM GRADU: Nepoznati muškarac SA KAČKETOM upada u stanove i kuće, uglavnom kad su ŽENE SAME!

Ja sam sama bila sa bebom i upao je u hodnik, iz razgovara sa drugima shvatili smo da je isto pokušao još nekoliko puta

Objavljeno:

Nekoliko dana unazad žene u Priboju žive u strahu jer se, prema rečima stanovnika, u ovoj opštini pojavio visok muškarac sa kačketom i kapuljačom na glavi koji pokušava da uđe u kuće, a kod nekih je, kako navode, ulazio i u stanove, a kada bi zatekao nekog u hodniku, pobegao bi.

Prema rečima žena koje su imale priliku da se susrtenu sa njim dotični muškarac ne bira ni vreme, ni mesto, viđen je i ujutru i uveče, ali ono što se često dešavalo, uglavnom je dolazio na vrata žena koje žive same ili nedugo pošto bi im suprug odlazio na posao. Pribojci su u strahu jer nisu sigurni, da li se radi o voajeru, egzibicionisti ili provalniku.

"Ja sam sama bila sa bebom i upao je u hodnik, iz razgovara sa drugima shvatili smo da je isto pokušao još nekoliko puta. Nije nam svejedno i strah nas je da ostanemo same u kućama", kaže za RINU žiteljka Priboja.

1 / 2 Foto: RINA

Ova vest aktuelizovala je priču od letos, kada su meštanin Banjskog čamca skoro dva meseca živeli u panici, jer se u njihovom kraju pojavio sličan uljez.

"Krajem leta i početkom septembra kada su đaci polazili u školu pojavio se manijak, čovek nepoznat, i kod komšinice se popeo na terasu, kada ga je ona spazila pobegao je. Kasnije se ponovo pojavljivao u Banjskom čamcu, u više navrata i vrteo je oko istih kuća. Meštani su mu pravili zamke i zasede, u nameri da ga uhvate, ceo Banjski čamac digao sa na noge ali bezuspešno. Uključila se bila i policija, međutim on je bio očigledno mudriji od svih i izbegao je zamke", kaže jedan od zitelja Banjskog čamca.

On tvrdi, da neznanac nije bio nasilan te da nije pravio štetu, već je samo plašio meštane, uglavnom pripadnice lepšeg pola.

"Hvatao je za kvake vrata, gde je bilo otključano ulazio je u kuće, ali bi bežao čim bi bio primećen. Svi meštani su bili u strahu, policija je non stop patrolirala ovim naseljem. Sumnjamo da je reč o psihički bolesnom čoveku", dodaju meštani.

Nije poznato da li je uljez sa Banjskog čamca isti onaj, kojeg ovih dana prijavljuju građani Priboja da ga viđaju u gradskom jezgru.

Prema nezvaničnim saznanjima, poslednji slučaj nije prijavljen policiji a cela priča je i aktuelna samo na društvenim mrežama, preko kojih se građanim šalju apeli da budu oprezni i zaključavaju vrata kuća i stanova.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.